Κατασκευαστές

Home

Professional

Security

   

Sony KE-65XH8196 | 65" | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

0050421-V220949

New product

More details

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

949€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Data sheet

Ίντσες 65''
Τύπος φωτισμού Τηλεόρασης Direct led
Ανάλυση οθόνης 4K
Διαστάσεις οθόνης (Π x Υ x Β) 146,20 x 91 x 33,7
Βάρος οθόνης 21,7kg
ΒΑΡΟΣ 30kg

Χαρακτηριστικά

KE-65XH8196:

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστές X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Εξαιρετική ανάλυση ό,τι περιεχόμενο και αν παρακολουθείτε

Εξαιρετική ανάλυση ό,τι περιεχόμενο και αν παρακολουθείτε

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες ανάλυσης 4K, με πλούσιες, ρεαλιστικές λεπτομέρειες και υφές, αποκλειστικά χάρη στον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™. Οι εικόνες που έχουν γυριστεί σε ανάλυση 2Κ ή ακόμα και σε Full HD αναβαθμίζονται σε ανάλυση 4K από την τεχνολογία 4K X-Reality ™ PRO χρησιμοποιώντας μια μοναδική βάση δεδομένων 4K.  

Λιγότερη θόλωση, ακόμα και στις γρήγορες σκηνές

Λιγότερη θόλωση, ακόμα και στις γρήγορες σκηνές

Σε κάποιες οθόνες, οι σκηνές σπορ και γρήγορης δράσης μπορεί να φαίνονται θολές. Με την τεχνολογία Motionflow, η κίνηση είναι συνεχής και καθαρή, καθώς δημιουργεί επιπλέον εικόνες μεταξύ των εικόνων και ασπρόμαυρα τμήματα μεταξύ των σκηνών. Το αποτέλεσμα; Λιγότερη θόλωση, πιο συνεχής κίνηση. 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Με την τεχνολογία Object-based HDR remaster, το χρώμα κάθε μεμονωμένου αντικειμένου στην οθόνη αναλύεται και η αντίθεση προσαρμόζεται, κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες τηλεοράσεις όπου η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό. Χάρη στην ξεχωριστή επεξεργασία κάθε αντικειμένου, αυτή η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες.

Ακούστε ήχο υψηλής ποιότητας 

Ακούστε ήχο υψηλής ποιότητας 

Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει την ποιότητα ήχου και την κομψότητα της τηλεόρασης με το μοναδικό νέο σχήμα του, το ηχείο X-Balanced Speaker αποδίδει ευκρινή ήχο σε ταινίες και μουσική. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε τηλεοράσεις μεγέθους άνω των 55 ιντσών.

Όμορφη σχεδίαση

Όμορφη σχεδίαση

Με το στενό της πλαίσιο, αυτή η τηλεόραση έχει εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση, ώστε η προσοχή σας να παραμένει επικεντρωμένη στην εικόνα, όχι στην τηλεόραση.

Πείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε

Πείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Με τη φωνητική αναζήτηση, πείτε αντίο στην περίπλοκη πλοήγηση ή στην κουραστική πληκτρολόγηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ερώτηση.

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Βρείτε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεστε απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Android Smart TV, απολαμβάνετε ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδετε περιεχόμενο στη στιγμή.

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Η Smart Android TV Sony διαθέτει ασυναγώνιστο αριθμό εφαρμογών. Επιλέξτε εκείνες που κάνουν τη ζωή σας πιο διασκεδαστική και ψυχαγωγική. 

Τέλος η αναμονή

Τέλος η αναμονή

Οι εφαρμογές ξεκινούν γρήγορα και δεν περιμένετε πλέον όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Το Netflix ξεκινά 3 φορές πιο γρήγορα από πριν.

Οι Android TV της Sony προτείνονται από το Netflix

Οι Android TV της Sony προτείνονται από το Netflix

Το Netflix δημιούργησε έναν εύκολο τρόπο για να αναγνωρίζετε τις τηλεοράσεις με καλύτερη απόδοση, ευκολότερη πρόσβαση στην εφαρμογή και νέες λειτουργίες που καθιστούν μια έξυπνη τηλεόραση καλύτερη. Με τις τηλεοράσεις Netflix Recommended TV, απολαμβάνετε δημοφιλή προγράμματα και ταινίες, χάρη στο ειδικό κουμπί και στον φωνητικό έλεγχο.

Ελέγξτε την τηλεόραση και τις έξυπνες συσκευές με τη φωνή σας

Ελέγξτε την τηλεόραση και τις έξυπνες συσκευές με τη φωνή σας

Μπορείτε να ζητήσετε από την τηλεόραση με Google Assistant να συνδεθεί και να επικοινωνεί με τις έξυπνες συσκευές σας, όπως και με τις κάμερες ασφαλείας και τις οικιακές συσκευές. Είναι πανεύκολο και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία.

Συνδεθείτε με το Alexa

Συνδεθείτε με το Alexa

Συνδέστε τις συσκευές με δυνατότητα Alexa για εύκολο hands-free έλεγχο των τηλεοράσεων Sony. Με το Alexa, μπορείτε να ενεργοποιείτε την τηλεόρασή σας, να αλλάζετε κανάλια, να ελέγχετε την ένταση ήχου και άλλα πολλά.

Συμβατότητα με το Google Home

Συμβατότητα με το Google Home

Συνδέστε το Google Home για εύκολο hands-free έλεγχο των τηλεοράσεων Sony. Με το Google Home, μπορείτε να βρείτε και να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στην τηλεόραση Sony, χωρίς προσπάθεια.

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδετε εικόνα και ήχο στην τηλεόραση από iPhone, iPad ή Mac. Δείτε ταινίες και εκπομπές από το Apple TV και άλλες αγαπημένες εφαρμογές ή από το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες με όλους στο δωμάτιο.

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Με το Chromecast, μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας Chromecast built-in. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και, κατόπιν, συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Όμορφη σχεδίαση

Όμορφη σχεδίαση

Το τηλεχειριστήριο με κορυφαία σχεδίαση σε κατεργασμένο αλουμίνιο με φινίρισμα hairline έχει υπέροχη αίσθηση στο χέρι και ταιριάζει με το σαλόνι σας. Χειριστείτε την τηλεόρασή σας, ακόμα κι αν παρεμβάλλονται αντικείμενα, με συνδεσιμότητα Bluetooth®, και χειριστείτε τις βασικές λειτουργίες, με ένα πάτημα των εύχρηστων πλήκτρων.

Εύκολος χειρισμός με το έξυπνο τηλεχειριστήριο

Εύκολος χειρισμός με το έξυπνο τηλεχειριστήριο

Συνδέστε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

Google Play™: ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών

Google Play™: ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών

Ανακαλύψτε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και πολλά ακόμα στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόρασή σας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες

Η BRAVIA™ χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα.

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις. Τεχνολογία Dolby Vision™ που ζωντανεύει τις σκηνές για αυθεντική προβολή και Dolby Atmos™ για καθηλωτικό ήχο Surround.

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις χρώματος που προκύπτουν κατά τη διαδικασία παραγωγής, αυτή η τηλεόραση διαθέτει υψηλής απόδοσης λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης Calman της Portrait Displays. Το λογισμικό αυτό προσφέρει πρωτοφανή επίπεδα βαθμονόμησης, καθώς και δυνατότητα προσαρμογής ακριβείας που δεν θα ήταν δυνατή μέσω των συμβατικών ρυθμίσεων εικόνας. Παρέχει επίσης υψηλής πιστότητας απόδοση χρωμάτων που αντιστοιχεί στο αρχικό τηλεοπτικό σήμα, ενώ προσαρμόζεται ακόμη και στις πιο λεπτές διακυμάνσεις χρώματος που ενδέχεται να προκύψουν με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η τηλεόραση με λογισμικό Calman δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επωφεληθούν από ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από δημιουργούς οπτικού περιεχομένου στο στάδιο του post-production και της διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου. Έτσι, επιβεβαιώνεται ακόμα μία φορά η δέσμευση της Sony να προσφέρει εικόνες με ακρίβεια βαθμονόμησης χρώματος επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι σας.Έτος μοντέλου

2020 

Διαστάσεις και βάρος

Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

65" (64,5") 

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

164 cm 

Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 146,2 cm x 84,1 cm x 7,1 cm 

Διαστάσεις τηλεόρασης με βάση (Π x Υ x Β)

Περίπου 146,2 cm x 91,0 cm x 33,7 cm 

Διαστάσεις τηλεόρασης με επιδαπέδια βάση (Π x Υ x Β)

Διαστάσεις συσκευασίας (Π x Υ x Β)

Περίπου 157,4 cm x 95,8 cm x 18,4 cm 

Πλάτος βάσης

Περίπου 132,1 cm 

Ύψος οπής VESA® (Π x Υ)

Περίπου 30,0 cm x 30,0 cm 

Βάρος τηλεόρασης χωρίς βάση

Περίπου 21,7 kg 

Βάρος τηλεόρασης με βάση

Περίπου 22,3 kg 

Βάρος τηλεόρασης με επιδαπέδια βάση

Βάρος κιβωτίου συσκευασίας (μικτό)

Περίπου 30 kg 

Συνδεσιμότητα

Πρότυπο Wi-Fi®

Πιστοποίηση Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 

Είσοδοι Ethernet

1 (πλάι) 

Προφίλ υποστήριξης Bluetooth

Έκδοση 4.2, HID (συνδεσιμότητα με ποντίκι/πληκτρολόγιο) / HOGP (συνδεσιμότητα με συσκευές Low Energy) / SPP (προφίλ σειριακής θύρας) 

CHROMECAST BUILT-IN

Ναι 

APPLE AIRPLAY

Ναι 

APPLE HOMEKIT

Ναι 

Είσοδοι σύνδεσης RF (επίγειοι/καλωδιακοί)

1 (πλάι) 

Είσοδοι IF (δορυφορικοί)

1 (πλάι) 

Είσοδοι βίντεο συνιστωσών (Y/Pb/Pr)

Όχι 

Είσοδοι σύνθετου βίντεο

1 (πλάι) 

Είσοδοι RS-232C

Όχι 

Σύνολο εισόδων HDMI

4 (4 πλάι) 

HDCP

HDCP 2,3 (για HDMI™1/2/3/4) 

HDMI-CEC

Ναι 

Κανάλι επιστροφής ήχου HDMI (ARC)

Ναι (ARC) 

Έξοδοι ψηφιακού ήχου

1 (πλάι) 

Έξοδοι ακουστικών

1 (πλάι) 

Έξοδοι ήχου

Έξοδοι υπογούφερ

Θύρες USB

2 (στο πλάι) 

Εγγραφή USB HDD

Ναι 

Υποστήριξη φορμά μονάδας USB

FAT16/FAT32/exFAT/NTFS 

Κωδικοποιητές αναπαραγωγής μέσω USB

MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS (HDV, AVCHD):MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S):AVC, MPEG4, HEVC/AVI:Xvid, MotionJpeg/ASF(WMV):VC1/MOV:AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV:Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4, AVC/MP3/ASF (WMA)/LPCM/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG, WEBM:VP9/AC4/ogg/AAC/ARW (βύσμα οθόνης μόνο) 

Εικόνα (πάνελ)

Τύπος οθόνης

Οθόνη LCD 

Ανάλυση εικόνας (Ο x Κ, σε pixel)

3840 x 2160 

Γωνία προβολής (X-Wide Angle)

Τύπος οπίσθιου φωτισμού

Direct LED 

Τύπος ελέγχου φωτεινότητας οπίσθιου φωτισμού

Έλεγχος φωτεινότητας καρέ 

Εικόνα (επεξεργασία)

Συμβατότητα HDR (Υψηλού δυναμικού εύρους)

Ναι (HDR10, HLG, Dolby Vision) 

Επεξεργαστής εικόνας

Επεξεργαστής X1™ 4K HDR 

Βελτίωση ευκρίνειας

4K X-Reality™ PRO 

Βελτίωση χρωμάτων

Οθόνη TRILUMINOS™ 

Τεχνολογία Live Colour™ 

Βελτίωση αντίθεσης

Object-based HDR remaster 

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης 

Βελτιωτής κίνησης (σε εγγενή Hz)

Motionflow™ XR 400 Hz (εγγενή 50 Hz) 

Υποστήριξη σήματος βίντεο

Σήμα HDMI™: 4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p (30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p 

Λειτουργίες εικόνας

Ζωντανό, Τυπικό, Κινηματογράφος, Παιχνίδι, Γραφικά, Φωτογραφία, Προσαρμοσμένο, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ

Φως 

Ήχος (ηχεία και ενισχυτής)

Ισχύς εξόδου ήχου

10 W + 10 W 

Τύπος ηχείων

Ηχείο ανάκλασης μπάσων, ηχείο X-Balanced 

Διαμόρφωση ηχείων

2 ηχεία πλήρους φάσματος (με ανάκλαση μπάσων) 

Ήχος (επεξεργασία)

Υποστήριξη φορμά ήχου Dolby

Ήχος Dolby™, Dolby™ Atmos 

Υποστήριξη φορμά ήχου DTS

Ψηφιακό σύστημα ήχου Surround DTS 

Ραδιόφωνο FM

Όχι 

Επεξεργασία ήχου

Όχι 

Προσομοιωμένος ήχος Surround

Όχι 

Λειτουργίες ήχου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Λογισμικό

Λειτουργικό σύστημα

Android™ 

Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης (σε GB)

16GB 

Γλώσσα οθόνης

ΑΦΡΙΚΑΑΝΣ, ΑΜΧΑΡΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ, ΑΣΣΑΜΕΖΙΚΑ, ΑΖΕΡΙΚΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΜΠΕΝΓΚΑΛΙ, ΒΟΣΝΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ, ΤΣΕΧΙΚΑ, ΔΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΕΣΘΟΝΙΚΑ, ΒΑΣΚΙΚΑ, ΠΕΡΣΙΚΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΑΛΙΚΙΑΚΑ, ΓΚΟΥΤΖΑΡΑΤΙ, ΧΙΝΤΙ, ΚΡΟΑΤΙΚΑ, ΟΥΓΓΡΙΚΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΕΒΡΑΪΚΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΑ, ΚΑΖΑΚΙΚΑ, ΚΑΝΑΝΤΑ, ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ, ΚΙΡΓΙΖΙΑΝΑ, ΛΑΟΤΙΝΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ, ΛΕΤΟΝΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, ΜΑΛΑΓΙΑΛΑΜ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ, ΜΑΡΑΘΙΚΑ, ΜΑΛΑΪΚΑ, ΒΙΡΜΑΝΙΚΑ, ΜΠΟΚΜΑΛ, ΝΕΠΑΛΕΖΙΚΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, ΟΝΤΙΑ, ΠΑΝΤΖΑΜΠΙ, ΠΟΛΩΝΙΚΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΣΟΛΟΣ, ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΚΑ, ΣΟΥΗΔΙΚΑ, ΣΟΥΑΧΙΛΙ, ΤΑΜΙΛΙΚΑ, ΤΕΛΟΥΓΚΟΥ, ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΑ, ΤΑΓΚΑΛΟΓΚ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ, ΟΥΡΝΤΟΥ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΚΑ, ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΖΟΥΛΟΥ 

Γλώσσα εισαγωγής κειμένου

ΑΡΑΒΙΚΑ / ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ / ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΚΑ / ΤΣΕΧΙΚΑ / ΔΑΝΙΚΑ / ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ / ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΣΘΟΝΙΚΑ / ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ΕΒΡΑΪΚΑ / ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ / ΙΤΑΛΙΚΑ / ΙΑΠΩΝΙΚΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ / ΠΕΡΣΙΚΑ / ΠΟΛΩΝΙΚΑ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ / ΡΩΣΙΚΑ / ΣΛΟΒΑΚΙΚΑ / ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ / ΙΣΠΑΝΙΚΑ / ΣΟΥΗΔΙΚΑ / ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΑ / ΤΟΥΡΚΙΚΑ / ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ / ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ 

Φωνητική αναζήτηση

(Φωνητική αναζήτηση) Ναι / (Ενσωματωμένο μικρόφωνο) Όχι 

Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)

Ναι 

Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο

Vewd 

Κατάστημα εφαρμογών

Ναι (Google Play Store) 

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση χρονοδιακόπτη

Ναι 

Χρονοδιακόπτης ύπνου

Ναι 

Teletext

Ναι 

Αυτόματη βαθμονόμηση με το CalMAN®

Ναι 

Κλειστοί υπότιτλοι (Αναλογικοί/Ψηφιακοί)

(Αναλογική) Όχι 

(Ψηφιακό) Υπότιτλοι 

Εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας

Αξιολόγηση επιπέδου ενέργειας

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

164 cm 

Μέγεθος οθόνης (σε ίντσες, με διαγώνια μέτρηση)

65" (64,5") 

Κατανάλωση ρεύματος (κατά τη λειτουργία)

250W 

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ*

190 kWh/έτος 

Κατανάλωση ρεύματος (σε κατάσταση αναμονής)

0,50 W 

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 1,00 W (Bluetooth®) 

ΛΟΓΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ

69% 

Παρουσία μολύβδου

Ναι 

Περιεκτικότητα σε υδράργυρο (σε mg)

0,0 mg 

Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση λειτουργίας) για το Energy Star

Κατανάλωση ρεύματος (κατάσταση αναμονής) για το Energy Star

Συμβατότητα με Energy Star®

Απαιτήσεις ρεύματος (σε τάση/συχνότητα)

50Hz 

AC 220-240 V 

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας/Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού

Ναι 

Ρύθμιση δυναμικού οπίσθιου φωτισμού

Ναι 

Σχεδίαση

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Στενό πλαίσιο 

ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Μαύρο 

Σχεδίαση βάσης

Βάση μεταλλικού ελάσματος 

ΧΡΩΜΑ ΒΑΣΗΣ

Σκούρο ασημί 

ΘΕΣΗ ΒΑΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τηλεχειριστήριο υψηλής ποιότητας 

Ενσωματωμένος δέκτης

Αριθμός δεκτών (επίγειοι/καλωδιακοί)

1 (Ψηφιακός/Αναλογικός) 

Αριθμός δεκτών (δορυφορικοί)

Σύστημα τηλεόρασης (αναλογικό)

B/G, D/K, I 

Κάλυψη καναλιών δέκτη (αναλογική)

45,25 MHz - 863,25 MHz (ανάλογα με την επιλογή χώρας) 

Σύστημα τηλεόρασης (επίγεια ψηφιακή)

DVB-T/T2 

Κάλυψη καναλιών δέκτη (επίγεια ψηφιακή)

VHF/UHF (ανάλογα με την επιλογή χώρας) 

Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή καλωδιακή)

DVB-C 

Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή καλωδιακή)

VHF/UHF/καλωδιακό (ανάλογα με την επιλογή χώρας) 

Σύστημα τηλεόρασης (ψηφιακή δορυφορική)

DVB-S/S2 

Κάλυψη καναλιών δέκτη (ψηφιακή δορυφορική)

Συχνότητα IF 950-2150 MHz 

CI+

Ναι 

Προσβασιμότητα

Πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης

Ναι 

Ακουστική περιγραφή (πλήκτρο "Ήχος")

Ναι 

Κλειστή λεζάντα

Υπότιτλος 

Μεγέθυνση κειμένου

Ναι 

Συντόμευση στην "Προσβασιμότητα"

Ναι 

Φωνητική αναζήτηση

Ναι 

Αξεσουάρ

Στήριγμα τοποθέτησης στον τοίχο [SU-WL450 (με περιορισμένη πρόσβαση στους ακροδέκτες), SU-WL850 (ανατρέξτε στον πίνακα χωρών/περιοχών)] Ανάλογα με την επιλογή χώραΚριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Sony KE-65XH8196 | 65" | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

Sony KE-65XH8196 | 65" | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

Path: > > > Sony KE-65XH8196 | 65" | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

Ρωτήστε μας κάτι σχετικά με αυτό το προϊόν

Δεν απαιτείται εγγραφή.

Εάν η ερώτηση δεν έχει ήδη απαντηθεί, ρωτήστε κάτι χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

(προαιρετικά)
*(Απαιτείται για να ενημερωθείτε όταν θα λάβετε απάντηση)