Κατασκευαστές

Home

Professional

Security

   

Sony MHC-GT4D ασύρματο ηχείο Bluetooth, NFC

0190221-V990799-741620

New product

More details

799€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

MHC-GT4D:

Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround για ρεαλιστικές ταινίες 

Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround για ρεαλιστικές ταινίες 

Απολαύστε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Ο ήχος S-Force Front Surround μιμείται τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδυάζει τις ηχητικές πηγές, για να προσφέρει τη σωστή ένταση ήχου, τη σωστή χρονική καθυστέρηση και το σωστό φάσμα ηχητικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο τα κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.  

Η τεχνολογία DSEE αποκαθιστά αυτόματα τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Η τεχνολογία DSEE αποκαθιστά αυτόματα τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Ενισχύστε την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν τα αγαπημένα σας τραγούδια χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου(DSEE) τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την αρχική εγγραφή του CD.

Σχεδίαση 3 δρόμων για ευέλικτη τοποθέτηση

Χάρη στις ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, το MHC-GT4D είναι κατάλληλο για χρήση τόσο ως μηχάνημα για πάρτι όσο και ως σύστημα home cinema. Με τη ρύθμιση γραμμικής διάταξης, μπορείτε να τοποθετήσετε και τα δύο ηχεία επάνω στο γούφερ για εξοικονόμηση χώρου. Ιδανικό για πάρτι. Για τη βέλτιστη διαμόρφωση home cinema, μπορείτε να επιλέξετε να συνδέσετε τα ηχεία σας σε μπάρα ηχείων ή να τα τοποθετήσετε όρθια επάνω σε μια επιφάνεια για καθηλωτικά εφέ Surround.

Λειτουργία Mega Bass για ακόμα πιο δυνατά μπάσα

Λειτουργία Mega Bass για ακόμα πιο δυνατά μπάσα

Πατήστε το κουμπί Mega Bass και απολαύστε τη μουσική σας με πανίσχυρα μπάσα. Η λειτουργία αυτή ενισχύει τα μπάσα, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο δυνατό ήχο. Απλώς πατήστε το κουμπί για να την ενεργοποιήσετε και αφήστε τα μπάσα να σας συνεπάρουν.

Οι λυχνίες του ηχείου δημιουργούν ατμόσφαιρα για πάρτι

Οι λυχνίες του ηχείου δημιουργούν ατμόσφαιρα για πάρτι

Απογειώστε το πάρτι με φωτισμό που θυμίζει κλαμπ. Το φως κατευθύνεται μέσω ενός φακού ώστε να διαχέεται με τη μορφή κουκκίδων ή γραμμών σε ευρεία ακτίνα στο χώρο. Ρυθμίστε το φωτισμό είτε μέσω της εφαρμογής Fiestable είτε από το ίδιο το σύστημα και μετατρέψτε το σπίτι σας σε πίστα κλαμπ καθώς ο φωτισμός συγχρονίζεται με το ρυθμό της μουσικής.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις πάρτι με κινήσεις

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις πάρτι με κινήσεις

Δώστε το δικό σας στυλ στο πάρτι με μία κίνηση. Ελέγξτε με κινήσεις τις λειτουργίες πάρτι (φωτισμός, εφέ DJ και μικρόφωνο) με διασκεδαστικό και έξυπνο τρόπο. Κάντε επίσης μια κίνηση προς τα αριστερά ή τα δεξιά για να αλλάξετε κομμάτι ή προς τα πάνω ή κάτω, για να προσαρμόσετε την ένταση ήχου. Προσαρμόστε το πάρτι σας ακόμα πιο διασκεδαστικά. 

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Fiestable

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Fiestable

Ελέγξτε εύκολα τις ρυθμίσεις πάρτι από την πίστα με την εφαρμογή Fiestable. Αλλάξτε ασύρματα το χρώμα στα φώτα του ηχείου, ενεργοποιήστε τα εφέ DJ και καραόκε με λίγες μόνο κινήσεις του καρπού, χάρτη στην έξυπνη λειτουργία ελέγχου κίνησης. Επιλέξτε αγαπημένες λίστες αναπαραγωγής από το smartphone σας και ετοιμάστε το επόμενο τραγούδι χωρίς να είστε κολλημένοι στην κονσόλα του DJ.

Εφέ DJ για κομμάτια με το προσωπικό σας στιλ

Ξεσηκώστε τα πλήθη με εφέ DJ. Τέσσερα διαφορετικά εφέ δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο πάρτι: Το εφέ Flanger δημιουργεί ήχο που μοιάζει με βαθύ βρυχηθμό. Το εφέ WAH παραμορφώνει τον ήχο. Το εφέ Isolator απομονώνει μια συγκεκριμένη ζώνη συχνοτήτων. Το εφέ PAN αναπαράγει διαδοχικά τον ήχο στα ηχεία. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα εφέ DJ με την εφαρμογή Fiestable και το χειρισμό με χειρονομίες, και έτσι να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με τις λίστες αναπαραγωγής σας πιο εύκολα από ποτέ.

Η λειτουργία ποδοσφαίρου σάς φέρνει στο γήπεδο 

Η λειτουργία ποδοσφαίρου σάς φέρνει στο γήπεδο 

Το ποδόσφαιρο όπως δεν το έχετε ακούσει ποτέ ξανά. Αυτή η ειδική λειτουργία, η οποία χρησιμοποιεί ακουστικά δεδομένα που ηχογραφήθηκαν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, βελτιώνει τον φυσικό θόρυβο του περιβάλλοντος όταν παρακολουθείτε σπορ, ώστε να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στις κερκίδες.

Λειτουργία Party Chain για επέκταση του συστήματος ηχείων

Λειτουργία Party Chain για επέκταση του συστήματος ηχείων

Κάντε το ηχοσύστημά σας ακόμα πιο δυνατό. Συνδέστε πολλά στερεοφωνικά συστήματα το ένα μετά το άλλο, για να έχετε υψηλότερη απόδοση ήχου. Επιλέξτε μία συσκευή για "Party Host" και συγχρονίστε τη μουσική και τα εφέ φωτισμού με τις άλλες συνδεδεμένες συσκευές.

Τραγουδήστε με τη λειτουργία καραόκε 

Τραγουδήστε με τη λειτουργία καραόκε 

Διοργανώστε εύκολα βραδιές καραόκε με τους φίλους σας. Απλώς συνδέστε το MHC-GT4D στην τηλεόραση και βάλτε ένα DVD για καραόκε ή τραγουδήστε κομμάτια από το YouTube™ μέσω Bluetooth®. Χάρη στις δύο εισόδους μικροφώνου, αλλά και τη βαθμολογία και τα εφέ ήχου, μπορείτε να τραγουδάτε μαζί με τους φίλους σας για ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Επιπλέον, το ενσωματωμένο Karaoke PON μειώνει την ένταση της φωνής στα CD, ώστε να μπορείτε να τραγουδήσετε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal

Κατεβάστε το SongPal στο smartphone ή το tablet και αποκτήστε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή, διακομιστή ή σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

Είσοδος HDMI για απλή εγκατάσταση

Συνδεθείτε εύκολα στην τηλεόραση σας, για βαθύ, πανίσχυρο ήχο σε όλες τις ταινίες και τη μουσική σας. Χάρη στη θύρα HDMI, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε μέσω ενός μόνο καλωδίου. 

LDAC™ για ροή υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®

LDAC™ για ροή υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης. 

Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth®

Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth®

Χάρη στην Επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζεται πια να ασχολείστε με ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς μια συσκευή με δυνατότητα NFC στα ακουστικά σας για να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα, και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική συλλογή σας. Δεν έχει NFC η συσκευή σας; Κανένα πρόβλημα! Συνδέστε την μέσω Bluetooth®* και είστε έτοιμοι.

Είσοδος και έξοδος ήχου

Είσοδος και έξοδος ήχου

Χρησιμοποιήστε την είσοδο και την έξοδο ήχου για να συνδέσετε οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Συνδέστε μια τηλεόραση, μια κονσόλα παιχνιδιών ή ακόμα και ένα επιπλέον ηχείο, για οικιακή ψυχαγωγία με κορυφαίο ήχο. 

Δέκτης ραδιοφώνου FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές

Θέλετε ακούσετε τους αγαπημένους σας DJ; Απλώς συντονιστείτε χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ραδιοφώνου FM και ακούστε τι παίζει.


Ηχος

Μέγεθος ηχείων

Διαστάσεις μονάδας τουίτερ (1 των 4 cm τύπου κώνου)

Διαστάσεις μεσαίας μονάδας (2 των 8 cm τύπου κώνου)

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

42 x 80,7 x 59 cm

Βάρος

32 kg

Ασύρματη σύνδεση 

NFC

Ναι

Λειτουργίες

USB

ΝΑΙ

CD

Ναι

Διασύνδεση 

Τερματικά εισόδου και εξόδου

Αναλογική είσοδος ήχου (1)

Αναλογική έξοδος ήχου (1)

Ψηφιακή είσοδος ήχου (1)

Έξοδος composite video (1)

Θύρα USB (1)

Μπροστινή έξοδος ηχείου (1)

Είσοδος μικροφώνου (2) 6φ

Γενικά χαρακτηριστικά 

Τηλεχειριστήριο

ΝΑΙ

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)

δεν διατίθεται

Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)

0,4 W

Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά

1,1 W (HDMI CEC) / 1,1 W (Bluetooth®) / 1,1 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)

Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε

Μετά από 15 λεπτά

Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά

Μετά από 15 λεπτά (HDMI CEC) / Μετά από 15 λεπτά (Bluetooth)

Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων

BT STANDBY:Αλλάξτε τη ρύθμιση BT STANBY (OPTION [ΕΠΙΛΟΓΗ]-- BT STANDBY [ΑΝΑΜΟΝΗ BT]-- ON/OFF [ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ]) HDMI CEC ON/OFF: [SETUP] (ΡΥΘΜΙΣΗ) -- [CONTROL FOR HDMI] (ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ HDMI) στο σύστημα σε [ON]/[OFF]

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Sony MHC-GT4D ασύρματο ηχείο Bluetooth, NFC

Sony MHC-GT4D ασύρματο ηχείο Bluetooth, NFC

Path: > > > > Sony MHC-GT4D ασύρματο ηχείο Bluetooth, NFC

Ρωτήστε μας κάτι σχετικά με αυτό το προϊόν

Δεν απαιτείται εγγραφή.

Εάν η ερώτηση δεν έχει ήδη απαντηθεί, ρωτήστε κάτι χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

(προαιρετικά)
*(Απαιτείται για να ενημερωθείτε όταν θα λάβετε απάντηση)