DENON AVR-X4500H BL & PS

300120-V1600-V13391

New product

9x 200W AV Ραδιοενισχυτής, επεξεργασία 11.2ch Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X, Auro-3D 8 είσοδοι HDMI, 3 έξοδοι HDM Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume /EQ, LFC, Sub EQ HT AirPlay 2, Bluetooth, Network Streaming, ενσωματωμένο HEOS, Alexa Φωνητικός Έλεγχος της Amazon

More details

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

1550€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τα νέα μοντέλα AVR-X3500H και AVR-X4500H. Και οι δύο αυτοί ραδιοενισχυτές AV διαθέτουν τις τελευταίες τεχνολογίες αποκωδικοποίησης ήχου, φωνητικού ελέγχου και τεχνολογίας συνεχούς ροής (streaming).

Ο AVR-X4500H είναι ένας κορυφαίος ραδιοενισχυτής 9.2 καναλιών, ο οποίος προσφέρει τη θρυλική ποιότητα ήχου της DENON μέσω εννέα καναλιών ενίσχυσης 200W, που ακούγονται κρυστάλλινα λόγω της επεξεργασίας τους με το AdvancedAL32 Multi Channel Processing.

Η πανίσχυρη αυτή συσκευή υποστηρίζει τα τρισδιάστατα ηχητικά φορμά Dolby Atmos, DTS: X, DTS Virtual: X και Auro-3D για εκπληκτική απόλαυση του homecinema. Υποστηρίζει επίσης τα: 4K, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Υβριδικό Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel) και eARC (βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου).

Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα, ανεξάρτητα από την πηγή, χάρη στην εξελιγμένη μετατροπή του αναλογικού σήματος σε HDMI. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο βίντεο μπορεί να αναβαθμιστεί σε 1080p Full HD ή 4K Ultra HD (60 / 50Hz).

Η συμβατότητα με τις τεχνολογίες HEOS και Amazon Alexa δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν τον AVR-X4500H μέσω φωνητικών εντολών, αντί με κάποια εφαρμογή ή ενός τηλεχειριστηρίου. Η Alexa μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τον ραδιοενισχυτή, να αυξήσει ή να μειώσει την ένταση του ήχου και να μεταβεί στις εισόδους κάποιας πηγής, καθώς και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον καιρό, τις τρέχουσες επικεφαλίδες ειδήσεων και πολλά άλλα.

Η υποστήριξη του Apple AirPlay 2, μαζί με τις επιλογές Wi-Fi και Bluetooth καθιστούν την συσκευή έτοιμη για κάθε μελλοντική εφαρμογή. Η αναπαραγωγή μουσικής από οποιαδήποτε κινητή συσκευή μέσω του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Αυτή η ευελιξία streaming καθίσταται δυνατή από την ενσωματωμένη τεχνολογία HEOS, η οποία σας δίνει επιπλέον πρόσβαση στο ραδιόφωνο, στο Internet και σε μια ευρεία γκάμα μουσικών υπηρεσιών όπως Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Prime Music και πολλά άλλα. O AVR-X4500H μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός πολυζωνικού συστήματος HEOS, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται ηχητικό περιεχόμενο σε όλο το σπίτι με άλλα ασύρματα ηχεία.

Αυτή η συσκευή διαθέτει οκτώ εισόδους HDMI, (μία στην πρόσοψη), ώστε να υπάρχει είσοδος για κάθε πιθανή συσκευή. Υπάρχει ακόμη και μια είσοδος phono, αγκαλιάζοντας την αναβίωση του βινυλίου.

Ρωτήστε μας κάτι σχετικά με αυτό το προϊόν

Δεν απαιτείται εγγραφή.

Εάν η ερώτηση δεν έχει ήδη απαντηθεί, ρωτήστε κάτι χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

(προαιρετικά)
*(Απαιτείται για να ενημερωθείτε όταν θα λάβετε απάντηση)