Κατασκευαστές

Home

Professional

Security

   

Αγαπητέ κύριε/α                        

Spectra Online είναι μια εταιρία που εδράζει τις δραστηριότητές της σε μια μακρόχρονη εμπειρία 30 και πλέον ετών. Μια εμπειρία στην πλέον υψηλή τεχνολογία που της παρέχει εξειδίκευση στους τομείς του ήχου, της εικόνας, της ασφάλειας και των ολοκληρωμένων custom made λύσεων για κάθε βαλάντιο.

Στους τομείς της οπτικοακουστικής επικοινωνίας, των ηλεκτρονικών και των εγκαταστάσεων για οικιακή και επαγγελματική χρήση, η εταιρεία μας εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα Brands στον ελληνικό χώρο, όπως,

SONY, LG, Samsung, DELL, LENOVO, Fiio, JBL, Harman Kardon, Cambridge Audio, Denon, Yamaha, AKG, Sennheiser, B&W, Klipsh, Qakoustics, Epson, Optoma, benQ,  Dali, μεταξύ άλλων.

Στους τομείς της ασφάλειας η πολυετής εμπειρία στην κάλυψη κάθε μιας ανάγκης των πελατών μας, εγγυάται την ορθή λειτουργία και τη συνεχή εξέλιξη των συστημάτων συναγερμού, ήχου και εικόνας που εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε μέσα από προσωποποιημένες συμφωνίες support με κάθε πελάτη.Texecom, Avgad, Crow, Dahua, Hikvision,είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται με τα προιόντα και τις λύσεις τους.

Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία μας ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε ειδική απαίτηση με χρήση σύγχρονων συστημάτων, επιλέγονται κατά περίπτωση και συνδυάζονται με την ειδική, ανάλογα με την περίπτωση, προσωπική φροντίδα.

Μπορούμε να γίνουμε και δικός σας σύμβουλος τεχνολογίας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία

Με εκτίμηση,

Γιάννης Τουμανίδης

Υπεύθυνος Πωλήσεων.