Κατασκευαστές

Home

Professional

Security

   

Sony ILCE-1B | α1 σώμα πλήρους καρέ 35 mm Stacked CMOS 50,1 MP

0090621-V0307299

New product

More details

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

7299€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

ILCE-A1:

Αισθητήρας εικόνας 50,1 megapixel Exmor RS™

Αισθητήρας εικόνας 50,1 megapixel Exmor RS™

Η α1 διαθέτει αισθητήρα full-frame Stacked CMOS Exmor RS™ με οπίσθιο φωτισμό με 50,1 ενεργά megapixel και ενσωματωμένη μνήμη. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, επιτρέπει στην α1 να τραβάει συνεχείς λήψεις στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, προσφέροντας ταυτόχρονα γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης και κορυφαίας ποιότητας ταινίες 8Κ, με full-frame υπερδειγματοληψία 8,6 χιλ., για πρώτη φορά στη σειρά α. Απαράμιλλη απόδοση, για μια νέα εποχή στη δημιουργία εικόνων.

Το προηγμένο σύστημα BIONZ XR αυξάνει την ταχύτητα έως 8 φορές

Το προηγμένο σύστημα BIONZ XR αυξάνει την ταχύτητα έως 8 φορές

Η α1 διαθέτει νέο σύστημα αρχιτεκτονικής με εξαιρετικά βελτιωμένη απόδοση επεξεργασίας, από την αποτύπωση εικόνας έως και κάθε στάδιο της επεξεργασίας σήματος. Η καθυστέρηση επεξεργασίας ελαχιστοποιείται, ενώ η ισχύς επεξεργασίας εικόνας αυξάνεται δραματικά, για απίστευτη ποιότητα εικόνας. Το περιβάλλον εργασίας, το δίκτυο και η επεξεργασία διαχείρισης αρχείων διανέμεται έτσι ώστε να διατηρείται η ταχεία απόκριση χειρισμού, ανεξάρτητα από τον φόρτο επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο.

Συνεχής λήψη σε έως και 30 fps

Συνεχής λήψη σε έως και 30 fps

Η υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης από τον αισθητήρα εικόνας των 50,1 megapixel και η μεγαλύτερη προσωρινή μνήμη προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης έως και περίπου 165 εικόνων full-frame JPEG ή 155 εικόνων full-frame σε συμπιεσμένο RAW σε έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με το ηλεκτρονικό κλείστρο, διατηρώντας την πλήρη απόδοση παρακολούθησης AF και AE. Έτσι, η μηχανή σάς προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά για λήψεις που απαιτούν τέλειο συγχρονισμό, όπως στα σπορ και άλλα κινούμενα θέματα.

Λήψη χωρίς υποέκθεση

Λήψη χωρίς υποέκθεση

Το εικονοσκόπιο α1 δεν μαυρίζει κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προσφέροντας προβολή χωρίς διακοπές, για ομαλό και εύκολο καδράρισμα και παρακολούθηση, ακόμα και σε συνεχή λήψη. Χάρη στην υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης του νέου αισθητήρα εικόνας, η ζωντανή προβολή στην οθόνη του ηλεκτρονικού εικονοσκόπιου ανανεώνεται 240 φορές το δευτερόλεπτο κατά τη συνεχή λήψη ριπής, υπερβαίνοντας έτσι τη χρονοκαθυστέρηση που συνήθως παρουσιάζει η προβολή σε ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο.  (A) Λήψη χωρίς υποέκθεση (B) Λήψη με περιοχές υποέκθεσης

6520500c2baee863184cf649a72e61e0?fmt=png

Αθόρυβο εικονοσκόπιο, χωρίς κραδασμούς

Αθόρυβο εικονοσκόπιο, χωρίς κραδασμούς

Το ηλεκτρονικό κλείστρο λειτουργεί αθόρυβα, χωρίς μηχανικούς θορύβους που μπορεί να είναι ενοχλητικοί στη λήψη σπορ ή εκδηλώσεων σε αθόρυβο περιβάλλον. Επίσης, το ηλεκτρονικό κλείστρο δεν έχει κραδασμούς, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες θόλωσης και συνεισφέροντας στην ανώτερη ποιότητα εικόνας. Και εφόσον δεν έχει κινούμενα εξαρτήματα, το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο είναι πολύ πιο ανθεκτικό από κάθε αντίστοιχο μηχανικό.

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα με ηλεκτρονικό κλείστρο

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα με ηλεκτρονικό κλείστρο

Για πρώτη φορά, η ταχεία ανάγνωση του νέου αισθητήρα εικόνας καθιστά δυνατή τη λήψη με ηλεκτρονικό κλείστρο χωρίς τρεμόπαιγμα. Αυτό προσφέρει λήψη χωρίς υποέκθεση, 120 υπολογισμούς παρακολούθησης AF/AE ανά δευτ., συνεχής λήψη έως 30 fps, αθόρυβη λήψη και άλλα πλεονεκτήματα στο ηλεκτρονικό κλείστρο, χωρίς τρεμόπαιγμα κατά τη λήψη σε φως φθορισμού, LED ή άλλους τύπους τεχνητού φωτός που προκαλούν τρεμόπαιγμα.  Χωρίς τρεμόπαιγμα [1] ΕΝΕΡΓΟ  [2] ΑΝΕΝΕΡΓΟ

Συγχρονισμός φλας ηλεκτρονικού κλείστρου + μηχανικός συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Συγχρονισμός φλας ηλεκτρονικού κλείστρου + μηχανικός συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Η πρώτη μηχανή σειράς α με δυνατότητα συγχρονισμού φλας στο ηλεκτρονικό κλείστρο, χάρη στην ανάγνωση υψηλής ταχύτητας του αισθητήρα Stacked CMOS. Όλα τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού κλείστρου είναι διαθέσιμα σε έως και 1/200 δευτ. Αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερη ταχύτητα, ένα νέο σύστημα μηχανικού κλείστρου επιτρέπει τον συγχρονισμό του φλας σε έως 1/400 δευτ. (1/500 sec. APS-C), διευκολύνοντας την αποτύπωση δυναμικής δράσης και αυξάνοντας τις εκφραστικές δυνατότητες.

Υψηλή ανάλυση και ευαισθησία με δυναμικό εύρος 15 στοπ

Υψηλή ανάλυση και ευαισθησία με δυναμικό εύρος 15 στοπ

Η α1 αξιοποιεί το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα μείωσης θορύβου, για να αποδώσει εξαιρετική ανάλυση από τον αισθητήρα εικόνας των 50,1 ενεργών megapixel. Η ανάλυση αυτή συνοδεύεται από υψηλή ευαισθησία με χαμηλό θόρυβο, καθώς και από δυναμικό εύρος 15 στοπ στις χαμηλότερες τιμές ευαισθησίας, για ομαλές, φυσικές διαβαθμίσεις από τα σκοτεινά στα φωτεινά σημεία.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας

Ακόμα και με τον υψηλό αριθμό pixel του συγκεκριμένου αισθητήρα, ο οπίσθιος φωτισμός, οι φακοί πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, το γυάλινο κάλυμμα με αντιανακλαστική επίστρωση AR και οι άλλες πρωτότυπες τεχνολογίες συνεργάζονται με το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR για να προσφέρουν υψηλή ανάλυση και χαμηλό θόρυβο σε μεγάλο εύρος ευαισθησίας: Τυπικό ISO100~32000, με δυνατότητα επέκτασης σε ISO50~102400.

Χρησιμοποιήστε το Creative Look για δημιουργία στιλ από τη μηχανή

Χρησιμοποιήστε το Creative Look για δημιουργία στιλ από τη μηχανή

Τα νέα καλλιτεχνικά στιλ Creative Look διευκολύνουν τη δημιουργία ενδιαφέρουσας ατμόσφαιρας σε φωτογραφίες και ταινίες, απευθείας από τη μηχανή. Περιλαμβάνονται 10 Creative Look ως ολοκληρωμένες προεπιλογές, με διαφορετικούς συνδυασμούς χρώματος, χρωματικού βάθους, φωτεινότητας, αντίθεσης, ευκρίνειας και άλλων. Οι προεπιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν ή να προσαρμοστούν από τον χρήστη. Τα προσαρμοσμένα Creative Look μπορούν να αποθηκευτούν ως "Custom Looks" για μεταγενέστερη ανάκληση και χρήση.

Ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων, για πλεονέκτημα 5,5 στοπ στην ταχύτητα κλείστρου

Ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων, για πλεονέκτημα 5,5 στοπ στην ταχύτητα κλείστρου

Η μονάδα σταθεροποίησης υψηλής ακρίβειας και οι γυροσκοπικοί αισθητήρες, μαζί με τους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους σταθεροποποίησης εικόνας, επιτυγχάνουν πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου κατά 5,5 στοπ, μεγιστοποιώντας την ποιότητα των εικόνων υψηλής ανάλυσης από τον αισθητήρα 50,1 megapixel της μηχανής. Η α1 διαθέτει επίσης Active Mode, μια λειτουργία που προσφέρει απίστευτη σταθεροποίηση στις λήψεις με το χέρι.  [1]Εκτροπή [2]Πρόνευση [3]Περιστροφή

Νέα λειτουργία Real-time Eye AF για πουλιά

Νέα λειτουργία Real-time Eye AF για πουλιά

Εκτός από το Real-time Eye AF για ανθρώπους και ζώα, η α1 αξιοποιεί προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης θέματος για να προσφέρει Real-time Eye AF και για πουλιά. Επιλέξτε το πουλί προς παρακολούθηση και η μηχανή θα εντοπίσει αυτόματα και θα εστιάσει στο μάτι του πουλιού, είτε σε ακινησία είτε σε πτήση. Οι βελτιστοποιημένοι αλγόριθμοι διασφαλίζουν ότι η παρακολούθηση διατηρείται ακόμα και αν ξαφνικά πετάξει ένα πουλί που ήταν ακίνητο ή αν αλλάξει απροσδόκητα το καδράρισμα.

Επίμονο Real-time Tracking

Επίμονο Real-time Tracking

Η α1 περιλαμβάνει Real-time Tracking με τεχνητή νοημοσύνη που αυτόματα διατηρεί την ακρίβεια εστίασης, με πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση. Ένας νέος αλγόριθμος αναγνώρισης θέματος χρησιμοποιεί δεδομένα για το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα) και την απόσταση των θεμάτων (βάθος) για να επεξεργαστεί πληροφορίες για τον χώρο σε πραγματικό χρόνο και υψηλή ταχύτητα. Το Real-time Tracking της α1 είναι ταχύτερο, πιο ακριβές και πιο επίμονο από ποτέ.

AF εντοπισμού φάσης 759 σημείων σε ολόκληρη την επιφάνεια

AF εντοπισμού φάσης 759 σημείων σε ολόκληρη την επιφάνεια

759 σημεία εντοπισμού φάσης, σε ένα υψηλής πυκνότητας σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο, καλύπτουν το 92% της περιοχής εικόνας, διασφαλίζοντας ακρίβεια και αξιόπιστη εστίαση σε σκηνές όπου διαφορετικά, η εστίαση θα ήταν δύσκολη. Το σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο 759 σημείων λειτουργεί με ένα σύστημα αυτόματης εστίασης αντίθεσης 425 σημείων, διασφαλίζοντας την ακρίβεια της λειτουργίας AF σε κάθε περιβάλλον.

Συναρπαστικός ρεαλισμός με ταινίες 8K 30p

Συναρπαστικός ρεαλισμός με ταινίες 8K 30p

Η α1 είναι η πρώτη μηχανή της σειράς α που προσφέρει εγγραφή 8K 30p XAVC HS με υπερδειγματοληψία 8,6 χιλ., για απίστευτη ανάλυση και ρεαλισμό. Σε συνδυασμό με την ανώτερη αυτόματη εστίαση, διαβάθμιση και απόδοση αναπαραγωγής χρωμάτων της α1, η ανάλυση 8K ζωντανεύει κάθε εικόνα. Επιπλέον, οι λήψεις 8K προσφέρουν ιδανική ευελιξία επεξεργασίας σε 4K. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής αρχείων proxy χαμηλού ρυθμού μετάδοσης bit σε ανάλυση HD ταυτόχρονα με το 8K.

Εγγραφή ταινίες 4K σε έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο

Εγγραφή ταινίες 4K σε έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο

Η α1 προσφέρει εγγραφή 4K από τη μηχανή, σε έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο. Η εξαιρετικά ομαλή απεικόνιση αργής κίνησης 5x (μέγ.) σε ανάλυση 4K προσφέρει νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες. Εκτός από την υποστήριξη εγγραφής σε 10 bit 4:2:2, αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αποτελεσματική διαπλαισιακή συμπίεση Long GOP ή υψηλής ποιότητας διαπλαισιακή συμπίεση Intra (All-I).

Ανάγνωση πλήρους pixel χωρίς ομαδοποίηση για υψηλής ανάλυσης 4K

Ανάγνωση πλήρους pixel χωρίς ομαδοποίηση για υψηλής ανάλυσης 4K

Τα φορμά full-frame και Super 35 μπορούν αν επιλεχθούν για εγγραφή ταινίας σε 4K. Η ανάγνωση όλων των pixel στη λειτουργία Super 35 mode (περίπου APS-C 16:9), χωρίς να χρειάζεται ομαδοποίηση pixel, καθιστά δυνατή τη συμπύκνωση 2,3 περισσότερων δεδομένων από εκείνα που απαιτούνται για ταινίες 4K, αποδίδοντας υψηλής ανάλυσης και λεπτομέρεια 4K, με ελάχιστον μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Για εγγραφή σε 4K XAVC HS, XAVC S και XAVC S-I μπορεί να χρησιμοποιηθεί ρυθμός μετάδοσης bit έως 600 Mbps.  (A) Πληροφορίες επί 2,3

Το S-Log3 και το 10 bit HLG αποδίδουν περισσότερο βάθος

Το S-Log3 και το 10 bit HLG αποδίδουν περισσότερο βάθος

Η καμπύλη γάμμα S-Log3 προσφέρει δυνατότητα δυναμικού εύρους πάνω από 15 στοπ, ενώ οι ρυθμίσεις χρωματικής γκάμας S-Gamut3 και S-Gamut3.Cine προσφέρουν εύκολη αντιστοίχιση των λήψεων με α1 με λήψεις από ψηφιακή κινηματογραφική κάμερα VENICE, PXW-FX9 και άλλες επαγγελματικές βιντεοκάμερες. Επίσης, περιλαμβάνεται το προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma), για απευθείας αναπαραγωγή σε συμβατή τηλεόραση HDR (HLG), χωρίς να απαιτείται χρωματική διαβάθμιση.

Έξοδος RAW 16 bit

Έξοδος RAW 16 bit

Η α1 προσφέρει έξοδο 16 bit RAW σε εξωτερική συσκευή εγγραφής, μέσω HDMI για μέγιστη ευελιξία στο post production. Η έξοδος εικόνας full-frame 4332 x 2448 στα 16 bit εύκολα καλύπτει το φορμά 4096 x 2048 DCI-4K, με διάφορες επιλογές ρυθμού καρέ και χρωματικού χώρου. Επίσης, περιλαμβάνεται η δυνατότητα εξόδου σε RAW μέσω HDMI, κατά την εγγραφή σε XAVC HS 4K, XAVC S 4K ή XAVC S-I 4K σε εσωτερική κάρτα μέσων. Διατίθεται και εγγραφή μέσω proxy.

Αποτελεσματική διάχυση θερμότητας για παρατεταμένη εγγραφή

Αποτελεσματική διάχυση θερμότητας για παρατεταμένη εγγραφή

Η νέα δομή διάχυσης θερμότητας διατηρεί τις θερμοκρασίες του αισθητήρα εικόνας και του συστήματος επεξεργασίας εικόνας σε φυσιολογικά όρια λειτουργίας, αποτρέποντας την υπερθέρμανση, χωρίς όμως να αυξάνει τον όγκο της μηχανής. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται δυνατή η εγγραφή βίντεο σε 10 bit 4:2:0 8K/30p ή 4K/60p συνεχόμενα, για πάνω από 30 λεπτά.

S-Cinetone για καλλιτεχνική κινηματογραφική αισθητική

S-Cinetone για καλλιτεχνική κινηματογραφική αισθητική

Η α1 περιλαμβάνει το S-Cinetone, τον ίδιο χρωματικό πίνακα που παράγει τους περίφημους δερματικούς τόνους και χρώματα FX9 και FX6. Βασισμένο στην τεχνογνωσία που αποκτήθηκε κατά τη δημιουργία καμερών όπως η VENICE της σειράς κινηματογράφου, το S-Cinetone αποδίδει φυσικούς και μεσαίους τόνους που είναι απαραίτητοι για υγιές χρώμα επιδερμίδας, καθώς και απαλά χρώματα και υπέροχα φωτεινά σημεία. Το S-Cinetone ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο καλλιτεχνικό βάθος.

Λήψεις με περιστροφή με ηλεκτρονικό κλείστρο

Λήψεις με περιστροφή με ηλεκτρονικό κλείστρο

Η χρήση ηλεκτρονικού κλείστρου σε χαμηλές ταχύτητες μπορεί να μειώσει την ανταπόκριση της οθόνης, δυσκολεύοντας την παρακολούθηση γρήγορων θεμάτων. Ενεργοποιήστε την επιλογή [Low Frame Rate Limit] κατά τη λήψη με ταχύτητα κλείστρου χαμηλότερη από 1/60, ώστε η εισαγωγή καρέ να γίνεται με τον σωστό ρυθμό καρέ, ώστε να βελτιώνεται η απόκριση οθόνης και να διευκολύνεται η παρακολούθηση του θέματος, χωρίς καθυστέρηση προβολής..

Ομαλή εναλλαγή μεταξύ φορμά full-frame και APS-C

Ομαλή εναλλαγή μεταξύ φορμά full-frame και APS-C

Οι εικόνες μεσαίου και μικρού μεγέθους έχουν την ίδια τιμή pixel στα φορμά full-frame και APS-C, για να εναλλάσσεστε ομαλά μεταξύ full-frame [M:M21] και APS-C [M:M21], κατά τη λήψη της ίδιας σκηνής. Και επειδή και τα 759 σημεία εντοπισμού φάσης είναι διαθέσιμα στη λειτουργία APS-C, καθώς και στη λειτουργία full-frame, απολαμβάνετε την ίδια ομαλή απόδοση AF.  [1] Full Frame  [2] APS-C

Ξεχωριστές ρυθμίσεις για φωτογράφιση και λήψη ταινίας

Ξεχωριστές ρυθμίσεις για φωτογράφιση και λήψη ταινίας

Τώρα, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία λήψης, αλλάζει και το αντίστοιχο υποσύνολο ρυθμίσεων της μηχανής. Μια χρήσιμη λειτουργία, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό διάφραγμα, ταχύτητα κλείστρου και άλλες ρυθμίσεις, για λήψη φωτογραφιών και ταινιών. Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις είναι: Διάφραγμα, ταχύτητα κλείστρου, αντιστάθμιση έκθεσης, ευαισθησία ISO, λειτουργία μέτρησης, ισορροπία λευκού και προφίλ εικόνας.

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης με τη μεγαλύτερη προβολή στην κατηγορία του

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης με τη μεγαλύτερη προβολή στην κατηγορία του

Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 9,44 εκατομ. κουκκίδων (περίπου), με οθόνη OLED υψηλής ευκρίνειας και προηγμένα οπτικά στοιχεία, αποδίδει την υψηλότερη ανάλυση στην κατηγορία του. Επιπλέον, διαθέτει μεγέθυνση εικονοσκόπιου 0,90x, διαγώνιο οπτικό πεδίο 41° και μεγάλη απόσταση ματιού 25 mm, για θέαση με χαμηλή παραμόρφωση σε όλη την εικόνα. Το προηγμένο εικονοσκόπιο διαθέτει επίσης ρυθμό ανανέωσης 240 fps με οπτικό πεδίο UXGA, για εξαιρετικά ομαλή προβολή.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi υποστηρίζει 2x2 MIMO

Το ενσωματωμένο Wi-Fi υποστηρίζει 2x2 MIMO

Το ενσωματωμένο ασύρματο LAN προσφέρει συνδεσιμότητα στα 2,4 GHz και 5 GHz, το τελευταίο με υποστήριξη 2x2 MIMO(IEEE 802.11a/b/g/n/ac), για κορυφαία ταχύτητα στην κατηγορία του. Οι δύο κεραίες διασφαλίζουν την αξιόπιστη επικοινωνία, ακόμα και με το ανθεκτικό περίβλημα από κράμα μαγνησίου της μηχανής. Η ασύρματη συνδεσιμότητα 5 GHz προσφέρει ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε φωτογράφους ειδήσεων και σπορ, που χρειάζονται αξιόπιστη ταχύτητα για την παράδοση της εργασίας τους.

Γρήγορες συνδέσεις δικτύωσης μέσω USB Type-C και 1000BASE-T

Γρήγορες συνδέσεις δικτύωσης μέσω USB Type-C και 1000BASE-T

Διαθέτει υποδοχή USB Type-C® που υποστηρίζει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων με SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2). Έτσι, προσφέρεται η δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων με υψηλή ταχύτητα μέσω απομακρυσμένου υπολογιστή (τηλεχειρισμός), για ομαλό χειρισμό μεγαλύτερων αρχείων εικόνων. Η α1 έχει επίσης ενσωματωμένη υποδοχή 1000BASE-T LAN, για υψηλής ταχύτητας, σταθερή μεταφορά δεδομένων, καθώς και απομακρυσμένη λήψη. Υποστηρίζεται το πρωτόκολλο FTPS (File Transfer over SSL/TLS), για αυξημένη ασφάλεια δεδομένων με κρυπτογράφηση SSL ή TLS.

Συμπίεση χωρίς απώλειες και ελαφρύ φορμά JPEG

Συμπίεση χωρίς απώλειες και ελαφρύ φορμά JPEG

Εκτός από το συμπιεσμένο και ασυμπίεστο φορμά RAW, η α1 περιλαμβάνει συμπίεση χωρίς απώλειες με ελάχιστη υποβάθμιση ποιότητας. Υπάρχει επίσης μια νέα ρύθμιση για "Light" μέγεθος JPEG, που αποδίδει μικρότερα αρχεία από την τυπική "Standard" ρύθμιση, για πιο γρήγορη παράδοση για φωτογράφους ειδήσεων και σπορ, που βασίζονται στην ταχύτητα.

HEIF: Υψηλή συμπίεση με εξαιρετική ποιότητα εικόνας

HEIF: Υψηλή συμπίεση με εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Εκτός από τα ευέλικτα φορμά RAW και JPEG, η α1 περιλαμβάνει το φορμά HEIF (High Efficiency Image File) για ομαλές διαβαθμίσεις 10 bit, που προσφέρουν πιο ρεαλιστική αναπαραγωγή του ουρανού, και για πορτραίτα, όπου η διακριτική, φυσική διαβάθμιση τόνων είναι κρίσιμη. Η προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης που χρησιμοποιείται στο φορμά HEIF επίσης διατηρεί την ποιότητα εικόνας στα ίδια επίπεδα με των καλύτερων JPEG, σε σχεδόν διπλάσια συμπίεση.

Ολοκληρωμένος χειρισμός με αφή

Ολοκληρωμένος χειρισμός με αφή

Η νέα δομή του μενού προσφέρει πιο εύκολη περιήγηση, ενώ η λειτουργία του μενού με απόκριση αφής προσφέρει πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο χειρισμό. Όλα τα κύρια μενού και τα μενού λειτουργιών αποκρίνονται στην αφή. Η εστίαση αφής και η παρακολούθηση αφής προσφέρουν ακόμα πιο εύκολο χειρισμό. Ενεργοποιώντας την παρακολούθηση αφής, το μόνο που χρειάζεται είναι να αγγίξετε ένα θέμα στην οθόνη για να ξεκινήσει το Real-time Tracking, τόσο για φωτογράφιση όσο και για λήψη ταινίας.

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Η α1 διαθέτει δύο υποδοχές μέσων που και οι δύο υποστηρίζουν κάρτες UHS-I και UHS-II SDXC/SDHC καθώς και τις νέες κάρτες CFexpress Type A, για υψηλότερη συνολική χωρητικότητα και ταχύτερη ανάγνωση/εγγραφή. Οι κάρτες CFexpress Type A είναι ιδανικές για συνεχή λήψη φωτογραφιών σε υψηλή ταχύτητα, καθώς και για εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης και υψηλού ρυθμού bit. Οι λήψεις φωτογραφιών και ταινιών μπορούν να αποθηκευτούν στα μέσα αποθήκευσης με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις εφαρμογές και τις ανάγκες.Φακός

Τοποθέτηση φακού

E-mount

Αισθητήρας απεικόνισης

Αναλογία πλευρών οθόνης

3:2

Αριθμός pixel (ενεργά)

Περίπου 50,1 megapixel

Αριθμός pixel (συνολικά)

Περίπου 50,5 megapixel

Τύπος αισθητήρα

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,9 x 24,0 mm)

Σύστημα προστασίας από τη σκόνη

Ναι (Επίστρωση προστασίας φόρτισης στο οπτικό φίλτρο και μηχανισμός υπέρηχων δονήσεων)

Εγγραφή (φωτογραφίες)

Φορμά εγγραφής

JPEG (DCF Έκδ. 2.0, Exif έκδ. 2.32, MPF Baseline), HEIF (συμμόρφωση με MPEG-A MIAF), RAW (συμμόρφωση με το φορμά Sony ARW 4.0)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [3:2]

35 mm full frame L: 8640 x 5760 (49,7 εκατομ.), M: 5616 x 3744 (21 εκατομ.), S: 4320 x 2880 (12,4 εκατομ.), APS-C M: 5616 x 3744 (21 εκατομ.), S: 4320 x 2880 (12,4 εκατομ.)

ΜΕΓΕΘ. ΕΙΚ. (PIXEL) [4:3] 

35 mm full frame L: 7680 x 5760 (44,2 εκατομ.), M: 4992 x 3744 (18,6 εκατομ.), S: 3840 x 2880 (11 εκατομ.) APS-C L: 4992 x 3744 (18,6 εκατομ.), S: 3840 x 2880 (11 εκατομ.)

Μέγεθος εικόνας (σε pixel) [16:9]

35 mm full frame L: 8760 x 4864 (42 εκατομ.), M: 5616 x 3160 (17,7 εκατομ.), S: 4320 x 2432 (10,5 εκατομ.) APS-C L: 5616 x 3160 (17,7 εκατομ.), S: 4320 x 2432 (10,5 εκατομ.)

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (PIXEL) [1:1] 

35 mm full frame L: 5760 x 5760 (33 εκατομ.), M: 3744 x 3744 (14 εκατομ.), S: 2880 x 2880 (8,2 εκατομ.) APS-C L: 3744 x 3744 (14 εκατομ.), S: 2880 x 2880 (8,2 εκατομ.)

Λειτουργίες ποιότητας εικόνας

RAW (Συμπιεσμένο/ Συμπιεσμένο χωρίς απώλειες / Ασυμπίεστο), JPEG (Extra fine / Fine / Standard / Light), HEIF (4:2:0 / 4:2:2) (Extra fine / Fine / Standard / Light)

Εφέ εικόνας

-

Δημιουργικό στυλ

-

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP11), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, S-Cinetone, Cine1-4, ITU709, ITU709 (800%), S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΦΟΣ

ST, PT, NT, VV, VV2, FL, IN, SH, BW, SE, Custom Look (1-6)

Λειτουργίες δυναμικού εύρους

Ανενεργό, Λειτουργία βελτιστοποίησης δυναμικού εύρους

Χώρος χρωμάτων

Πρότυπο sRGB (με εύρος sYCC), πρότυπο Adobe RGB και Εγγραφή Πρότυπο ITU-R BT.2100 (εύρος BT.2020).

14bit RAW

Ναι

Εγγραφή (βίντεο)

Φορμά εγγραφής

XAVC S, XAVC HS

Συμπίεσης βίντεο

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265

Φορμά εγγραφής ήχου

LPCM 2 καν.(48 kHz 16 bit), LPCM 2 καν.(48 kHz 24 bit), LPCM 4 καν.(48 kHz 24 bit), MPEG-4 AAC-LC 2 καν.

Χώρος χρωμάτων

Εγγραφή Συμβατό με το πρότυπο ITU-R BT.2100 (εύρος BT.2020)

Εφέ εικόνας

-

Δημιουργικό στυλ

-

Προφίλ εικόνας

Ναι (Απενεργοποίηση / PP1-PP11), Παράμετροι: Επίπεδο μαύρου, Γάμμα (Ταινία, Στατική εικόνα, S-Cinetone, Cine1-4, ITU709, ITU709 (800%), S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Γάμμα μαύρου, Knee, Λειτουργία χρώματος, Κορεσμός, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΥΦΟΣ

ST, PT, NT, VV, VV2, FL, IN, SH, BW, SE, Custom Look (1-6)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC HS 8K)

7680 x 4320 (4:2:0, 10 bit, NTSC) (Περίπου): 30p (400Mbps / 200 Mbps), 24p (400Mbps / 200 Mbps), 7680 x 4320 (4:2:0, 10 bit, PAL) (Περίπου): 25p (400 Mbps / 200 Mbps)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC HS 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit, NTSC) (Περίπου): 120p (200 Mbps), 60p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps), 24p (100 Mbps / 50 Mbps / 30 Mbps). 3840 x 2160 (4:2:0, 10 bit, PAL) (Περίπου): 100p (200 Mbps), 50p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps). 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (Περίπου): 120p (280 Mbps), 60p (200 Mbps / 100 Mbps), 24p (100 Mbps / 50 Mbps). 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (Περίπου): 100p (280 Mbps), 50p (200 Mbps / 100 Mbps)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου): 120p (200Mbps), 60p (150Mbps), 30p (100Mbps / 60Mbps), 24p (100Mbps / 60Mbps). 3840 x 2160 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου): 100p (200 Mbps), 50p (150 Mbps), 25p (100 Mbps / 60 Mbps). 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (Περίπου): 120p (280 Mbps), 60p (200Mbps), 30p (140 Mbps), 24p (100 Mbps). 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (Περίπου): 100p (280 Mbps), 50p (200 Mbps), 25p (140 Mbps)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, NTSC) (Περίπου): 120p (100 Mbps / 60 Mbps), 60p (50 Mbps / 25 Mbps), 30p (50 Mbps / 16 Mbps), 24p (50 Mbps). 1920 x 1080 (4:2:0, 8 bit, PAL) (Περίπου): 100p (100 Mbps / 60 Mbps), 50p (50 Mbps / 25 Mbps), 25p (50 Mbps / 16 Mbps). 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (Περίπου): 60p (50Mbps), 30p (50 Mbps), 24p (50 Mbps). 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, PAL) (Περίπου): 50p (50 Mbps), 25p (50 Mbps)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S-I 4K)

3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (Περίπου): 60p (600 Mbps), 30p (300 Mbps), 24p (240 Mbps). 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bit, PAL) (Περίπου): 50p (500 Mbps), 25p (250 Mbps)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (XAVC S-I HD)

1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, NTSC) (Περίπου): 60p (222 Mbps), 30p (111 Mbps), 24p (89 Mbps). 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bit, PAL) (Περίπου): 50p (185 Mbps), 25p (93 Mbps)

ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ ΛΗΨΗΣ) 

Λειτουργία NTSC: 1fps,2fps,4fps,8fps,15fps,30fps,60fps,120fps, 240fps, λειτουργία PAL: 1fps,2fps,3fps,6fps,12fps,25fps,50fps,100fps, 200fps

Λειτουργίες ταινίας

Ένδειξη στάθμης ήχου, Επίπεδο εγγραφής ήχου, Επιλογέας PAL/NTSC, Εγγραφή proxy (1280 x 720 (6 Mbps), 1920 x 1080 (9 Mbps), 1920 x 1080 (16 Mbps)), TC/UB, Αυτόματο αργό κλείστρο, Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, έξοδος RAW (HDMI)

Σύστημα εγγραφής

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας από smartphone

Ναι

Μέσα

Κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ), κάρτα μνήμης CFexpress Type A

Υποδοχή κάρτας μνήμης

ΥΠΟΔΟΧΗ 1: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατότητα με UHS-I/II)/CFexpress Type A, ΥΠΟΔΟΧΗ 2: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατότητα με UHS-I/II)/CFexpress Type A

Λειτουργία εγγραφής σε 2 κάρτες μνήμης

Ταυτόχρονη εγγραφή, Ταξινόμηση, Αυτόματη εναλλαγή μέσων, Αντιγραφή

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου

Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργή/ανενεργή, διαθέσιμη σε ταχύτητες κλείστρου άνω του 1 δευτ., Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική/χαμηλή/ανενεργή

Ισορροπία λευκού

Λειτουργίες ισορροπίας λευκού

Αυτόματο / Φως ημέρας / Σκιά / Συννεφιά / Λάμπα πυρακτώσεως / Λάμπα φθορισμού / Φλας / Υποβρύχια / Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) & φίλτρο χρώματος / Προσαρμοσμένη

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ 

Ναι (Κλείστρο πατημένο μέχρι τη μέση / Συνεχής λήψη / Ανενεργό)

Εστίαση

Τύπος εστίασης

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Αισθητήρας εστίασης

Αισθητήρας Exmor RS CMOS

Σημείο εστίασης

Full-frame 35 mm: 759 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) λειτουργία APS-C με φακό FF: 759 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), Με φακό APS-C: 575 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 425 σημεία (αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)

Εύρος ευαισθησίας εστίασης

EV-4 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2,0)

Λειτουργία εστίασης

AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης), AF-C ( Συνεχής αυτόματη εστίαση), DMF (Άμεση μη αυτόματη εστίαση), Χειροκίνητη εστίαση

Περιοχή εστίασης

Ευρεία/Ζωνοβαρής/Κεντροβαρής/Ευέλικτου σημείου/Επέκταση ευέλικτου σημείου/Παρακολούθηση

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Φωτογραφία: Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Ζώο (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού) / Πουλί, Ταινία: Άνθρωπος (Επιλογή δεξιού/αριστερού ματιού)

Άλλα χαρακτηριστικά

Έλεγχος πρόβλεψης, Κλείδωμα εστίασης, Αισθητήρας παρακολούθησης αυτόματης εστίασης (στατική εικόνα), Ευαισθησία αλλαγής θέματος AF (ταινία), Ταχύτητα μετάβασης AF (ταινία), Εναλλαγή περιοχής αυτόματης εστίασης Κ/Ο, Εγγραφή περιοχής αυτόματης εστίασης, Κύκλος σημείου εστίασης

AF Illuminator

Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)

Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης

Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό OSS FE 28-70 mm F3,5-5,6)

Τύπος εστίασης με LA-EA3 (πωλείται ξεχωριστά)

Εντοπισμός φάσης

Έκθεση

Τύπος μέτρησης

Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών

Αισθητήρας μέτρησης

Αισθητήρας Exmor RS CMOS

Ευαισθησία μέτρησης

EV-3 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)

Λειτουργία μέτρησης

Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου, Σημείου τυπική/μεγάλη, Μέσος όρος πλήρους οθόνης, Λειτουργία Highlight

Αντιστάθμιση έκθεσης

+/- 5,0 EV (βήματα 1/3 EV, 1/2 EV επιλέξιμα) [με χειριστήριο αντιστάθμισης έκθεσης: +/- 3 EV (βήματα 1/3 EV)]

Οριοθέτηση έκθεσης (bracketing)

Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση: Μονή, επιλογή 3/5/9 καρέ. (Φωτισμός περιβάλλοντος, Φως φλας)

Κλείδωμα AE

Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ. (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αυτόματο)

Λειτουργίες έκθεσης

AUTO (iAuto), Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Μη αυτόματο (M), Ταινία [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M) / Λειτουργία ευέλικτης έκθεσης)], Αργή και γρήγορη κίνηση [Προγραμματισμένη αυτόματη έκθεση (P) / Προτεραιότητα διαφράγματος (A) / Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S) / Μη αυτόματο (M) / Λειτουργία ευέλικτης έκθεσης]

Ευαισθησία ISO (Προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)

Φωτογραφία: ISO 100--32000 (οι τιμές ISO από ISO 50 έως ISO 102400 μπορούν να οριστούν ως επέκταση του εύρους ISO), AUTO (ISO 100--12800, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα.

Ναι

Επιλογή σκηνής

-

Εικονοσκόπιο

Τύπος εικονοσκοπίου

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,6 cm (τύπου 0,64)

Αριθμός κουκκίδων

9.437.184 κουκκίδες

Κάλυψη πεδίου

100%

Μεγέθυνση

Περίπου 0,90x (με φακό 50 mm στο άπειρο, -1m-)

Ρύθμιση διόπτρας

-4.0 έως +3.0m-₁

Σημείο ματιού

Περίπου 25 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 21 mm από το πλαίσιο του προσοφθάλμιου φακού στο -1m-₁ (πρότυπο CIPA)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ

Ιστόγραμμα, Οθόνη προσαρμογής εικόνας σε πραγματικό χρόνο, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Γραμμή πλέγματος, Έλεγχος εστίασης, Peaking στη μεγέθυνση εστίασης, Ζέβρα, Δείκτης ταινιών, Emph disp dur REC

Επιλογή ρυθμού καρέ

STD 60 fps / HI 120 fps / HI+ 240 fps

Οθόνη LCD

Τύπος οθόνης

TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

Αριθμός κουκκίδων

1.440.000 κουκκίδες

Πάνελ αφής

Ναι

Έλεγχος φωτεινότητας

Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Ρυθμιζόμενη γωνία

Επάνω, περίπου 107 μοίρες, κάτω, περίπου 41 μοίρες

Μεγέθυνση εστίασης

Ναι, Μεγέθυνση εστίασης (full-frame 35 mm: 4,2x / 8,5x, APS-C: 2,7x / 5,5x)

Άλλα χαρακτηριστικά

PlayMemories Camera Apps™

-

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Στατικές εικόνες: Περίπου 2x, Ταινίες: Περίπου 1,5x (4K), Περίπου 2x (HD)

Ψηφιακό ζουμ

Έξυπνο ζουμ (Στατικές εικόνες): 35 mm πλήρους καρέ: Μ:Περίπου 1,5x, S:Περίπου. 2x, APS-C: S:Περίπου 2x, Ψηφιακό ζουμ (Στατικές εικόνες):35mm full frame: L:Περίπου 4x, M: περίπου 6,1x, S: περίπου 8x,APS-C: M:Περίπου 4x, S: περίπου 5,2x, Ψηφιακό ζουμ (Ταινία):35 mm full frame: Περίπου 4x, APS-C: Περίπου 4x

Ανίχνευση προσώπου

Προτεραιότητα προσώπου/ματιού στην αυτόματη εστίαση, Προτεραιότητα προσώπου σε λειτουργία πολλαπλής μέτρησης, Εγγρ. Προτεραιότητα προσώπων

Αυτόματος χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας

-

Άλλα

Εγγραφή σε διαστήματα, ISO AUTO Min. SS, Παρακολούθηση φωτεινότητας, Πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων, Ρύθμιση ονόματος αρχείου, Ρυθμίσεις αποθήκευσης/εισαγωγής, Οδηγός βοήθειας, Λειτουργία φωτισμού βίντεο, Περιστροφή δακτυλίου ζουμ

Κλείστρο

Τύπος

ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου

Τύπος κλείστρου

Μηχανικό κλείστρο/Ηλεκτρονικό κλείστρο

Ταχύτητα κλείστρου

Στατικές εικόνες, Μία λήψη Μηχανικό κλείστρο: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία, ΑΥΤΟΜΑΤΟ: 1/32000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ηλεκτρονικό κλείστρο: 1/32000 έως 30 δευτ., Στατικές εικόνες, Συνεχής λήψη Μηχανικό κλείστρο: 1/8000 έως 30 δευτ., ΑΥΤΟΜΑΤΟ: 1/32000 έως 1/2 δευτ., Ηλεκτρονικό κλείστρο: 1/32000 έως 1/2 δευτερόλεπτα, Ταινίες: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Συγχρονισμός φλας Ταχύτητα

Στο (Μηχανικό κλείστρο), το (Προτεραιότητα συγχρ. φλας είναι στο (ON) ή στο (AUTO):1/400 sec. (35 mm full frame), 1/500 sec (APS-C), το (Προτεραιότητα συγχρ. φλας) είναι στο (OFF):1/320 sec (35 mm full frame), 1/400 sec (APS-C), (Ηλεκτρονικό κλείστρο), 1/200 sec (35 mm full frame), 1/250 sec (APS-C)

Εμπρόσθια ηλεκτρονική κουρτίνα κλείστρου

Ναι

Αθόρυβη λήψη

Ναι (ON/OFF)

Σταθεροποίηση εικόνας

Τύπος

Μηχανισμός αλλαγής αισθητήρα εικόνας με αντιστάθμιση σε 5 άξονες (Η αντιστάθμιση εξαρτάται από τις προδιαγραφές του φακού)

Εφέ αντιστάθμισης

5,5 στοπ (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο το φακό Planar T* FE 50 mm F1,4 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)

Έλεγχος φλας

Τύπος

-

Αριθμός οδηγού

-

Κάλυψη φλας

-

Χειρισμός

Προ-φλας TTL

Αντιστάθμιση φλας

+/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)

Λειτουργίες φλας

Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Ασύρματο, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Χρόνος ανακύκλωσης

-

Συμβατότητα με εξωτερικό φλας

Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής

Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας

Ναι

Ασύρματος χειρισμός

Ναι (Σήμα φωτός: Διατίθεται με Φλας συμπλήρωσης, Αργό συγχρονισμό, Συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας / Ασύρματο σήμα: Διατίθεται με Φλας συμπλήρωσης, Συγχρονισμό οπίσθιου φλας, Αργό συγχρονισμό, Συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας)

Μονάδα δίσκου

Λειτουργίες μονάδας δίσκου

Μεμονωμένη λήψη, Συνεχής λήψη (επιλογή από Εξαιρετικά υψηλό/Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό), Αυτόματος χρονοδιακόπτης, Αυτόματος χρονοδιακόπτης (συνεχής), Οριοθέτηση: Μεμονωμένη, Οριοθέτηση: Συνεχής, Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO

Ταχύτητα συνεχούς λήψης (περίπου μέγ.)

ΑΥΤΟΜΑΤΟ/Ηλεκτρονικό κλείστρο Συνεχής λήψη: Εξαιρετικά ψηλή: 30 fps, Υψηλή: 20 fps, Μεσαία: 15 fps, Χαμηλή: 5 fps,, Μηχανικό κλείστρο: Συνεχής λήψη: Εξαιρετικά ψηλή: 10 fps, Υψηλή: 8 fps, Μεσαία: 6 fps, Χαμηλή: 3 fps

Αρ. καρέ με δυνατότητα εγγραφής (κατά προσέγγιση)

JPEG Extra fine L: 182 καρέ, JPEG Fine L: 400 καρέ, JPEG Standard L: 400 καρέ, RAW: 238 καρέ, RAW και JPG: 192 καρέ, RAW (Συμπίεση χωρίς απώλειες): 96 καρέ, RAW (Συμπίεση χωρίς απώλειες) και JPG: 83 καρέ, RAW (Ασυμπίεστο): 82 καρέ, RAW (Ασυμπίεστο) και JPG: 78 καρέ

Αυτόματος χρονοδιακόπτης

Καθυστέρηση 10 δευτ. / Καθυστέρηση 5 δευτ. / Καθυστέρηση 2 δευτ. / Συνεχής αυτόματος χρονοδιακόπτης / Αυτόματος χρονοδιακόπτης οριοθέτησης έκθεσης (bracketing)

Πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel

Yes (4 λήψεις / 16 λήψεις )

  Αναπαραγωγή

Λήψη φωτογραφιών

Ναι

Λειτουργίες

Μεμονωμένη (με ή χωρίς πληροφορίες λήψης, Ιστόγραμμα Y RGB και προειδοποίηση φωτεινών σημείων/σκιών), Προβολή ευρετηρίου, Λειτουργία μεγεθυμένης προβολής (L: 21,6x, M: 14,0x, S: 10,8x),Αυτόματη εξέταση, Προσανατολισμός εικόνας, Επιλογή φακέλου (Ημερομηνία / Στατική / Ταινία), Προστασία, Αξιολόγηση, Εμφάνιση ομάδας

  Διασύνδεση

Διασύνδεση με υπολογιστή

Μαζική αποθήκευση / MTP

Υποδοχή multi / micro USB

Ναι [Συμβατότητα με SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)]

Bluetooth®

Ναι (πρότυπο Bluetooth Έκδ. 5.0 (ζώνη 2,4 GH

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Sony ILCE-1B | α1 σώμα πλήρους καρέ 35 mm Stacked CMOS 50,1 MP

Sony ILCE-1B | α1 σώμα πλήρους καρέ 35 mm Stacked CMOS 50,1 MP

Path: > > > > > Sony ILCE-1B | α1 σώμα πλήρους καρέ 35 mm Stacked CMOS 50,1 MP

Ρωτήστε μας κάτι σχετικά με αυτό το προϊόν

Δεν απαιτείται εγγραφή.

Εάν η ερώτηση δεν έχει ήδη απαντηθεί, ρωτήστε κάτι χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

(προαιρετικά)
*(Απαιτείται για να ενημερωθείτε όταν θα λάβετε απάντηση)