SONY PS-HX500 - Πικάπ με δυνατότητα αντιγραφής ήχου υψηλής ανάλυσης

300120-V0530-V04001

New product

ΠΙΚΑΠ με δυνατότητα αντιγραφής ήχου υψηλής ανάλυσης
  • Ψηφιακή έξοδος υψηλής ανάλυσης σε DSD 5,6 M μέσω εξόδου USB
  • Εφαρμογή Η/Υ για εύκολη εγγραφή και επεξεργασία
  • Εξοπλισμένο με τεχνολογία ήχου υψηλής ποιότητας

More details

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

450€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Αυθεντικό πικάπ με ενσωματωμένο ενισχυτή ισοσταθμιστή Phono, με δυνατότητα εγγενούς μετατροπής σε DSD 5,6 MHz από αναλογικές ηχογραφήσεις απλώς με τη σύνδεση σε υπολογιστή. Επιπλέον, ο εσωτερικός ενισχυτής ισοσταθμιστής Phono σάς επιτρέπει να απολαύσετε τον αναλογικό ήχο από ένα ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας.

Απλώς συνδέστε το με έναν υπολογιστή μέσω USB για εγγενή μετατροπή των κομματιών του βινυλίου σε αρχεία DSD 5,6 MHz που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι, στο δρόμο ή στο αυτοκίνητό σας, με όλες τις λεπτές αποχρώσεις των παλιών αριστουργημάτων. Ο εσωτερικός ενισχυτής ισοσταθμιστή Phono σάς επιτρέπει να απολαύσετε τον αναλογικό ήχο από ένα ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Από την πηγή στο ηχείο, η Sony συνδύασε μια σειρά από τεχνολογίες για την απόλυτη εμπειρία ήχου. Ο ψηφιακός ενισχυτής και τα ειδικευμένα τουίτερ αποδίδουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να ακούτε την κάθε νότα όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Πικάπ USB με εγγραφή υψηλής ανάλυσης

Δώστε νέα ζωή στα αναλογικά αριστουργήματα με το DSD. Συνδέστε απλώς το πικάπ PS-HX500 με τον υπολογιστή σας μέσω USB, παίξτε ένα δίσκο και καταγράψτε όλη την ουσία του βινυλίου με την εγγενή μετατροπή DSD 5,6 MHz. Τώρα μπορείτε να αρχειοθετήσετε την πολύτιμη συλλογή με τα βινύλιά σας σε ένα διακομιστή μουσικής ή να τα πάρετε μαζί σας στον περίπατό σας με το Walkman®. Σε συνδυασμό με ένα σύστημα ήχου υψηλής ποιότητας, αυτό το πικάπ προσφέρει τον αυθεντικό ήχο των δίσκων βινυλίου. Αφήστε το PS-HX500 να μετατρέψει τα βινύλιά σας σε πολύτιμη πηγή ήχου υψηλής ανάλυσης.

Ενσωματωμένη ψηφιακή έξοδος USB

Απλώς συνδέστε το πικάπ με έναν υπολογιστή και αντιγράψτε τα αγαπημένα σας κομμάτια από το βινύλιο σε αρχεία μουσικής.

Το βινύλιο ζει στον ήχο υψηλής ανάλυσης

Το PS-HX500 είναι εξοπλισμένο με έναν μετατροπέα A/D υψηλής ποιότητας. Απλώς συνδέστε το με τον υπολογιστή σας με ένα καλώδιο USB και εγγράψτε το βινύλιο σε κομμάτια ήχου υψηλής ανάλυσης (με ποιότητα DSD 5,6 MHz ή PCM 192 kHz/24 bit). Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συλλογής σας από δίσκους βινυλίου ή ακόμα και για να πάρετε μαζί σας τραγούδια στο Walkman® σας. Απολαύστε τον ομαλό, φυσικό, ζεστό ήχο των αναλογικών αριστουργημάτων με την ποιότητα που τους αξίζει, όπου και αν είστε.

Ενσωματωμένος ισοσταθμιστής Phono

Ο εσωτερικός ενισχυτής ισοσταθμιστή Phono σάς επιτρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ εξόδου γραμμής και Phono, για αναπαραγωγή μέσω του ενσωματωμένου ενισχυτή ή εξωτερικού ισοσταθμιστή Phono.

Αναπαραγωγή δίσκων LP/EP

Το πικάπ δύο ταχυτήτων λειτουργεί στις 33-1/3 και στις 45 στροφές, για να απολαμβάνετε άλμπουμ LP και EP single.

Ετοιμάστε τους δίσκους σας

Απολαύστε τον αυθεντικό ήχο του βινυλίου με όλη τη ζεστασιά και την απαλότητά του, οποτεδήποτε και οπουδήποτε με ψηφιακή άνεση, στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους ύπαιθρο και στο αυτοκίνητό σας.

Πάρτε μαζί σας όλη τη συλλογή σας

Αντιγράψτε τα κομμάτια από τους δίσκους βινυλίου σε έναν υπολογιστή ως δεδομένα DSD και κατόπιν αντιγράψτε τα σε μια συσκευή μνήμης USB που μπορεί να αναπαραχθεί στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Η αγαπημένη σας μουσική από τους δίσκους βινυλίου θα σας συνοδέψει στο επόμενο ταξίδι σας.

Μεταφορά στο Walkman® και φύγατε

Αντιγράψτε τα κομμάτια από τους δίσκους βινυλίου σε έναν υπολογιστή ως δεδομένα DSD και κατόπιν μεταφέρετέ τα στο Walkman® σας. Μπορείτε να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας αριστουργήματα για να τα απολαμβάνετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Αποθηκεύστε τη συλλογή σας σε HDD

Απλώς αντιγράψτε τα κομμάτια από τους δίσκους βινυλίου σε έναν υπολογιστή ως δεδομένα DSD και κατόπιν μεταφέρετέ τα σε συσκευή αναπαραγωγής HDD. Χάρη στο χώρο αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας, μπορείτε να μετατρέψετε ένα ακατάστατο δωμάτιο γεμάτο δίσκους βινυλίου σε ένα άνετο δωμάτιο γεμάτο μουσική, με άμεση πρόσβαση και χωρίς πρόσθετο όγκο.

Εγγενής μετατροπέας AD για DSD

Ο εσωτερικός μετατροπέας A/D υποστηρίζει βασική μετατροπή από αναλογικό σήμα σε DSD 2,8 MHz ή ψηφιακό 5,6 MHz.

Εφαρμογή "Hi-Res Audio Recorder"

Η εφαρμογή επεξεργασίας για Windows και Mac OS® X σάς επιτρέπει να αποκόψετε τα ανεπιθύμητα τμήματα της ηχογράφησης και να χωρίσετε τα κομμάτια.

DSD (Direct Stream Digital)

Το φορμά DSD (Direct Stream Digital) δημιουργήθηκε για ήχο υψηλής ανάλυσης από τη συνεργασία της Sony και της Philips, τις εταιρείες πίσω από το φορμά του αρχικού CD, προσφέροντας έναν επαναστατικό τρόπο για την καταγραφή και την αναπαραγωγή του ήχου. Σε αντίθεση με το συμβατικό φορμά PCM, η ροή ήχου DSD 1-bit αντιπροσωπεύει περισσότερο τη φύση μιας κυματομορφής αναλογικού ήχου. Το αποτέλεσμα είναι όλα τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ήχου, στα οποία περιλαμβάνονται η απόκριση συχνότητας πέραν των 100 kHz και το άπλετο δυναμικό εύρος, αλλά με το φυσικό ήχο μιας αναλογικής ηχογράφησης. Η πολύ απλούστερη διαδικασία καταγραφής και αποκωδικοποίησης καταλήγει σε ήχο με έντονη αίσθηση του χώρου και την απόλυτη απόδοση του πρωτότυπου οράματος του καλλιτέχνη.

Ενσωματώστε το σε ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας

Συνδέοντας το PS-HX500 σε ένα σύστημα ήχου υψηλής ποιότητας μπορείτε να απολαύσετε όλους τους δίσκους βινυλίου με τον απόλυτο ρεαλισμό που μπορούν να προσφέρουν.

Μορφές αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης

Εκτός από τα αρχεία DSF που έχουν εγγραφεί σε DSD, υποστηρίζεται επίσης η εγγραφή και η αναπαραγωγή αρχείων WAV εγγεγραμμένων σε φορμά PCM.

Εξαιρετικά σταθερό σύστημα κίνησης με ιμάντα

Το βελτιστοποιημένο σχήμα της τροχαλίας κίνησης σταθεροποιεί τη μετάδοση κίνησης με ιμάντα για αναπαραγωγή φυσικού ήχου.

Ελαστικό επίστρωμα πλατό με νέα σχεδίαση για υψηλή ποιότητα ήχου

Το νέο σχέδιο έχει πάχος 5 mm, που είναι το υψηλότερο επίπεδο στην κατηγορία του. Εξαιρετική προσκόλληση στην επιφάνεια του δίσκου για ελαχιστοποίηση του ανεπιθύμητου συντονισμού.

Ενσωματωμένος βραχίονας νέας σχεδίασης τύπου περιβλήματος

Η σχεδίαση ενσωματωμένου περιβλήματος του βραχίονα ενισχύει την ανθεκτικότητα και σταθεροποιεί την κεφαλή για παροχή ήχου με ανώτερη εστίαση και βάθος. Η ελαφριά δομή του περιβλήματος βελτιστοποιεί τη χαμηλότερη συχνότητα συντονισμού και βελτιώνει την ιχνηλασιμότητα των χαμηλών συχνοτήτων, ενώ το στρογγυλό σχήμα του συμβάλλει στην παροχή καθαρού ήχου, χωρίς χαρακτηρισμό του ήχου. Ο ευθύγραμμος βραχίονας ισορροπεί με ακρίβεια τη βελόνα, δεν υπάρχει ροπή για να επηρεάσει τη στερεοφωνική ισορροπία, ενώ η τεντωμένη δομή του πλαϊνού στηρίγματος ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση της αυξομείωσης της έντασης και του κυματισμού του ήχου. 

Πλατό από χυτό αλουμίνιο

Το υψηλής αδράνειας πλατό από χυτό αλουμίνιο προσφέρει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ισχύος και μάζας.

Καμπίνα ακουστικής ποιότητας από MDF

Η καμπίνα ακουστικής ποιότητας από MDF προσφέρει υψηλή πυκνότητα, χάρη στα 30 mm πάχους. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ηχητικά χαρακτηριστικά και ακριβής αναπαραγωγή ηχητικού πεδίου.

Η πλακέτα κυκλώματος από εποξειδική ρητίνη βελτιώνει τη δομική σταθερότητα

Η χρήση υλικού εποξειδικής ρητίνης για την πλακέτα κυκλώματος συμβάλλει στην παροχή καλύτερης ποιότητας ήχου και σταθερότητας, ειδικά σε σύγκριση με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα στο ίδιο εύρος τιμής.

Μονωμένη δομή

Εκτός από τη μόνωση για την αποτροπή ανεπιθύμητου συντονισμού, το μοναδικό σχήμα των ελαστικών αποσβεστήρων εξαλείφει τις δονήσεις από τα ράφια και άλλα αντικείμενα του περιβάλλοντος.

Κάλυμμα για τη σκόνη με ακρίβεια στο σχήμα

Το σχήμα του καλύμματος για τη σκόνη έχει σχεδιαστεί ειδικά για ελάχιστους κραδασμούς. Εξαιρετική ποιότητα ήχου ακόμα και όταν το κάλυμμα είναι στη θέση του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Χαρακτηριστικά

Ταχύτητα πικάπ

33-1/3 στροφές/λεπτό, 45 στροφές/λεπτό

Έξοδος USB

Τύπος B

Ισχύς

Απαιτήσεις ισχύος

230 V 50 Hz

Path: > > > > SONY PS-HX500 - Πικάπ με δυνατότητα αντιγραφής ήχου υψηλής ανάλυσης

Ρωτήστε μας κάτι σχετικά με αυτό το προϊόν

Δεν απαιτείται εγγραφή.

Εάν η ερώτηση δεν έχει ήδη απαντηθεί, ρωτήστε κάτι χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

(προαιρετικά)
*(Απαιτείται για να ενημερωθείτε όταν θα λάβετε απάντηση)