SONOS

Home

Professional

Security

   

Κατασκευαστές

SONOS SUB Ασύρματο subwoofer

251220-NV0564435-8717755771544

New product

 • Γεμίζει κάθε χώρο με το βαθύ, καθαρό ήχο HiFi
 • Ασύρματο, εγκατάσταση με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Ενσωματώνετε απρόσκοπτα με το Σύστημα Sonos
 • Δύο αντικριστά ηχεία προσφέρουν βαθύ ήχο με μηδέν συντονισμούς η τρίξιμο στην καμπίνα
 • Τοποθετήστε το σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου, ακόμη και ξαπλωμένο κάτω από έναν καναπέ
 • Λειτουργεί με όλες τις συσκευές Sonos

More details

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

799€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Μεγάλος ήχος, μηδενικός συντονισμός

Δύο ηχεία τοποθετημένα αντικριστά προσφέρουν βαθύ ήχο χωρίς συντονισμούς η τρίξιμο στην καμπίνα

Ρύθμιση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Καμία καλωδίωση. Κανένας προγραμματισμός. Πατήστε ένα κουμπί, ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται στο χειριστήριό σας και το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου για να ισορροπήσει τέλεια το SUB με την αντίστοιχη μονάδα Sonos για μια άψογη, ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Όπου κι αν θέλετε

Επειδή είναι ασύρματο και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τέλεια, όπως και αν τοποθετηθεί, οριζόντια ή κάθετα, μπορείτε να βάλετε το SUB οπουδήποτε θέλετε στο δωμάτιο, ακόμα και ξαπλωμένο κάτω από έναν καναπέ.

Πρόσβαση σε όλα τα τραγούδια της Γη

Προ-φορτωμένη με ραδιοφωνικούς σταθμούς Internet δωρεάν εφαρμογή. Διαλέξτε πάνω από 100.000 δωρεάν ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκπομπές, και podcasts - όλα δωρεάν. Και μπορείτε να συντονιστείτε χωρίς να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Αναζήτηση αγαπημένων σταθμών .

Ατελείωτες μουσικές από τις πιο δημοφιλείς online μουσικές υπηρεσίες

Το Sonos συνεργάζεται άψογα με τη μουσική από Amazon, Deezer, iheartradio, JB Hi-Fi , JUKE, Last.fm, MOG, Pandora®, Rdio®, Rhapsody®, SiriusXM ™ Internet Radio, Slacker® Ραδιόφωνο, Songl, Songza, Spotify®, Stitcher SmartRadio ™, TuneIn, Βόλφγκανγκ Vault®, WIMP, και λήψεις από οποιαδήποτε προσφορά υπηρεσιών DRM-free κ. (Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανά περιοχή.)

Αναπαραγωγή μουσικής από υπολογιστή δωρεάν

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς - χωρίς αντιγραφή, λήψη ή ενεργοποίηση ενός υπολογιστή. Το Sonos συνδέεται άμεσα με τις υπηρεσίες αυτές μέσω του διαδικτύου και, στη συνέχεια, ρέει τη μουσική στα δωμάτια της επιλογής σας.

Παίξτε τη μουσική στον υπολογιστή σας, σε κάθε δωμάτιο

Παίξτε μουσική που είναι αποθηκευμένη έως και σε 16 προσωπικούς υπολογιστές, υπολογιστές Mac ή NAS (Network Attached Storage) συσκευές στο οικιακό σας δίκτυο, υποστηρίζοντας τα πιο δημοφιλή φορμά ήχου, από iTunes® σε MP3.

Εύκολη σύνδεση στο Internet για άλλα προϊόντα στο σπίτι σας

Όταν συνδεθεί ασύρματα με το BRIDGE ή με μια άλλη μονάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα Ethernet στο πίσω μέρος του SUB σας ώστε να φέρετε σύνδεση στο Internet για το, DVR, τον υπολογιστή, τις κονσόλες παιχνιδιών ή το σκληρό δίσκο δικτύου.

Έλεγχος του σύστηματος μουσικής Sonos σας με το smartphone, το tablet και πολλά περισσότερα

Ελέγξτε όλα τα αρχεία μουσικής καθώς και τους χώρους σας απο τη συσκευή σας Android ™, iPhone®, iPod touch®, και iPad ™. Οι δωρεάν εφαρμογές Sonos Controller για το Android, το iPhone και το iPad, σας επιτρέπουν να ελέγχετε τις μονάδες Sonos σας, τη μουσική στο Διαδίκτυο και τον υπολογιστή σας από οπουδήποτε. Κατεβάστε τις δωρεάν εφαρμογές απο το iTunes App Store ή το Google Play ™.

Ολοκληρωμένος, έλεγχος multi-room

Εάν έχετε πολλές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε να ελέγξετε τι μουσική παίζει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, από οπουδήποτε στο σπίτι σας. Οι μονάδες Sonos, δεν συνδέονται με μια συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε controller για τον έλεγχο της μουσικής και της έντασης σε όλα τα δωμάτια σας.

Βρείτε και παίξτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στη στιγμή

Περιηγηθείτε ή αναζητήστε τα τραγούδια και τους σταθμούς σας, επιλέξτε τη μουσική, και ελέγξτε την ένταση του ήχου από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Ασύρματη συνδεσιμότητα

Οι συσκευές Android, iPhone, iPod touch και iPad συνδέονται με το σύστημά Sonos σας μέσω του δικτύου WiFi στο σπίτι σας.

Περιλαμβάνει την εφαρμογή Sonos Controller για Mac ή PC

Μετατρέψτε κάθε υπολογιστή Mac ή PC, επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή στο σπίτι σας σε ένα ελεγκτή. Το λογισμικό περιλαμβάνεται δωρεάν με μονάδα Sonos

Ασύρματη μουσική multi-room με την εφαρμογή SonosNet

Ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης

Το SUB μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, παρέχοντας τη μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, ασύρματα. Οι μονάδες Sonos και οι ελεγκτές λειτουργούν στο οικιακό δίκτυο WiFi σας, ή μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους ασύρματο δικτύο που προσφέρει εκτεταμένο εύρος και ανώτερη απόδοση, ακόμη και όταν το WiFi στο σπίτι σας δεν είναι αρκετά αξιόπιστο.

Τεχνολογία δικτύου SonosNet Wireless Mesh 

Παρέχει κάλυψη σε ολόκληρο το σπίτι, διασφαλίζει αδιάκοπη αναπαραγωγή της μουσικής, και αποφεύγει τις πηγές των ασύρματων παρεμβολών. Ενσωματώνοντας εξελιγμένη τεχνολογία MIMO (πολλαπλής εισόδου, εξόδου πολλαπλών), το SonosNet χρησιμοποιεί πολλαπλές κεραίες και ραδιόφωνα μαζί για να ενισχύσει την ισχύ του σήματος και να φτάσει σε κάθε άκρη του χώρου σας. Συνεργάζεται με οποιοδήποτε συνδυασμό των μονάδων Sonos . Συμβατό με όλες τις προηγούμενες γενιές των μονάδων Sonos 

Παίξτε ένα διαφορετικό τραγούδι σε κάθε δωμάτιο, την ίδια στιγμή

Συντονιστείτε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο Internet στο υπνοδωμάτιο, κάντε αναπαραγωγή μιας μουσικής υπηρεσίας στην κουζίνα και ταυτόχρονα παίξτε ένα τραγούδι από τη μουσική σας βιβλιοθήκη στο σαλόνι.

Ακούστε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο, με τέλειο συγχρονισμό

Παίξτε το ίδιο τραγούδι σε διαφορετικά δωμάτια, ταυτόχρονα, χωρίς καθυστερήσεις. Προσθέστε ή αφαιρέστε δωμάτια από την ομαδοποίηση σας και εξακολουθείτε να έχετε απόλυτο συγχρονισμό.

Απλή εγκατάσταση και επεκτάσιμη σχεδίαση

Δεν απαιτείται τεχνική ή ασύρματη εμπειρία. Βάλτε ένα SUB σε κάθε δωμάτιο, όπου θέλετε να έχετε μουσική και το συνδέετε στο οικιακό σας δίκτυο WiFi χρησιμοποιώντας τη δωρεάν Sonos Controller App. Το λογισμικό εγκατάστασης Sonos παρέχει απλές οδηγίες στην οθόνη για τον έλεγχο κάθε μονάδας SONOS. Με το πάτημα μερικών πλήκτρων, θα παίξει μουσική σε όλο το σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά.

Επεκτάσιμο ασύρματο σύστημα 

Επεκτείνετε το ασύρματο σύστημα μουσικής σε κάθε δωμάτιο σας. Ασύρματα προσθέσετε περισσότερα Subs στο σπίτι σας και απολαύστε πραγματική μουσική multi-room.

Απλό στη μετακίνηση

Το SUB είναι τόσο μικρό που είναι εύκολο να κινηθεί στην αυλή, το μπαλκόνι ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Απλά σηκώστε το, συνδέστε το και απολαύστε τη μουσική.

Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού

Νέες δυνατότητες και υπηρεσίες μουσικής παραδίδονται αυτόματα - και δωρεάν

Το σύστημα Sonos συνεχίζει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου με νέες δυνατότητες και υπηρεσίες μουσικής. Μόλις έχει καταχωρηθεί ένα νέο σύστημα μουσικής Sonos, το δικό σας Sonos θα σας ειδοποιεί αυτόματα ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού. Απλά πατήστε ένα κουμπί και το σύστημα σας θα ενημερωθεί αυτόματα. 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ενισχυτές

Δύο ψηφιακοί ενισχυτές τάξης D, τέλεια συντονισμένοι για να ταιριάζουν με τα ηχεία και την ακουστική αρχιτεκτονική.

Ηχεία

Δύο ηχεία τοποθετημένα αντικριστά προσφέρουν βαθύ ήχο χωρίς συντονισμούς η τρίξιμο στην καμπίνα

Απόκριση Συχνότητας

Παίζει μέχρι τα 25 Hz.

Όλες οι ψηφιακές ρυθμίσεις

Όλες οι ρυθμίσεις του φίλτρου, ενεργής εξίσωσης, και χρονικής ευθυγράμμισης γίνονται ψηφιακά μέσω state-of-the-art τεχνολογίας κυκλώματος DSP (επεξεργασία ψηφιακού σήματος) για μηδενική απώλεια ποιότητας ήχου και της ενέργειας.

Αυτόματη εξίσωση

Το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του ήχου για να ισορροπήσει τέλεια το SUB σας, χρησιμοποιώντας την αντιστοίχιση συνιστώσα της εφαρμογής Sonos ώστε να σας εξασφαλίσει εκπληκτική ποιότητα ήχου.

Τροφοδοσία

AC 100-240V, 50-60 Hz

Πλευρικό κουμπί και πλευρικά LEDs

Για αναφορά της κατάστασης SUB

Διαστάσεις (Υ x Β x Π)

15 x 6.2 x 15.8in. (380 x 158 x 402 χιλιοστά)

Βάρος

 36,3 (16kgs)

Χρώμα

Premium Black Gloss

Περιεχόμενα συσκευασίας

Sonos Sub, Καλώδιο ρεύματος AC, Εγγύηση και Οδηγός γρήγορης εκκίνησης.

Πολλαπλές δυνατότητες τοποθέτησης 

Στήστε το σε όρθια θέση ή να βάλτε το επίπεδο για ευέλικτη τοποθέτηση.

Πόδια από Καουτσούκ 

Ενσωματωμένο λάστιχο στην επιφάνεια στήριξης , περιλαμβάνονται προαιρετικά στηρίγματα από τσόχα .

Υποστηριζόμενες συσκευές

Το SUB λειτουργεί με όλες τις Sonos συσκευές: CONNECT: AMP / ZP120 / ZP100, PLAY: 5 / PLAY: 3, PLAY: 1, PLAYBAR. Δεν λειτουργεί με το μη ενισχυμένο Sonos CONNECT / ZP90 / ZP80.

Δικτύωση 

Θύρα Ethernet

Μια θύρα Ethernet που μπορείτε να συνδέσετε το SUB σε ένα ενσύρματο οικιακό δίκτυο Sonos.

Ασύρματη συνδεσιμότητα

Λειτουργεί στο οικιακό δίκτυο WiFi σας με οποιαδήποτε router 802.11b / g, 2.4GHz. Επίσης, λειτουργεί σε SonosNet, ένα ασφαλές δίκτυο κρυπτογραφημένο κατά AES δίκτυο, peer-to-peer αποκλειστικό για το Sonos σύστημα σας, ώστε να μειώσει τις παρεμβολές WiFi

Κριτικές

 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Video
 • Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Γράψτε μια κριτική

  SONOS SUB Ασύρματο subwoofer

  SONOS SUB Ασύρματο subwoofer

  • Γεμίζει κάθε χώρο με το βαθύ, καθαρό ήχο HiFi
  • Ασύρματο, εγκατάσταση με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Ενσωματώνετε απρόσκοπτα με το Σύστημα Sonos
  • Δύο αντικριστά ηχεία προσφέρουν βαθύ ήχο με μηδέν συντονισμούς η τρίξιμο στην καμπίνα
  • Τοποθετήστε το σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου, ακόμη και ξαπλωμένο κάτω από έναν καναπέ
  • Λειτουργεί με όλες τις συσκευές Sonos

  Path: > > > > SONOS SUB Ασύρματο subwoofer

  Ρωτήστε μας κάτι σχετικά με αυτό το προϊόν

  Δεν απαιτείται εγγραφή.

  Εάν η ερώτηση δεν έχει ήδη απαντηθεί, ρωτήστε κάτι χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

  (προαιρετικά)
  *(Απαιτείται για να ενημερωθείτε όταν θα λάβετε απάντηση)